marți, 30 octombrie 2012

Rezultate O4

Rezultate

Lumina Ziduri - Spicul Jugureni 5-2
Petrolul Răscăeţi - Viitorul Şelaru 5-0
PCM Ungureni - Olimpia Morteni 4-1
Voinţa Vişina - Ştiinţa Odobeşti 6-1
CS Petreşti - Juventus Crovu 2-1
Viitorul Vişina - AS Corbii Mari 3-1

28 de comentarii:

  1. credeti ca vointa visina are sanse sa promoveze in d.

    RăspundețiȘtergere
  2. La cum a jucat cu Odobesti si sa fim echipa completa,nu ne poate opri nimeni...pardon decat cei de la AJF,care trimit"prostituate" gen"Ilie Alin"sa faca fel@tie la fluier si sa faciliteze parcursul celor de la Ziduri,care nu pot in teren dar pot in culise.

    RăspundețiȘtergere
  3. Merge bine si Petrolul Rascaeti un ultima vreme. pareau ca o sa cada dar si-au revenit bravo lor. bat numai la scor de 3 etape ( 7-0) (5-2) (5-0)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai de cand a furat-o de la "VSN",s-au trezit si ei.

    RăspundețiȘtergere
  5. sa vezi ce-o furati voi an retut la RASCAETI !cum ati furato anul trecut cu 4-0

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu arbitrii si betivii din tribuna cu amenintarile lor.nici asa.ce sa face cu batranii aia de la rascaieti.

      Ștergere
  6. da,da,da...dar va rog frumos sa aduceti arbitru competent si sa fie impartial,nu ca ala de data trecuta...sa nu fie "prostituata" ca"Ilie Alin"ca daca il prind pe ala,nu mai joc fotbal ci o sa am grija de el,o sa il tratez cum trebuie...numa ca nu il mai platesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. de data asta sa veniti cu arbitri corecti,nu ca ala de data trecuta...care ne-a tocat tot meciu si inca ceva sa nu fie "prostituata" de "ilie Alin",ca ii facem otita sau o sa ne batemjoc de corpul lui si nu o sa il mai platim.

    RăspundețiȘtergere
  8. mai conteaza inportant e ca vom castiga ca de obicei contra voastra daca nu stii istoria partidelor dintre RASCAETI SI VISINA mai antreaba pe alti, cand a castigat VISINA LA RASCAETI ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cand vam batut eram la inceput de drum.si atunci nu eram extrem de puternici.atunci eram abia buni

      Ștergere
  9. nu o stiu si nici nu prea ma intereseaza...din cate am auzit,ati luat-o cu 4-2,acu2ani.

    RăspundețiȘtergere
  10. tot acum 2 ani ati luat 6-1 la VISINA si an campionatul trecut cu 3-1 tot la VISINA an tur ,ca an retur ati luat 4-0 asta e traditia noastra este mult peste a voastra!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. daca o luam dupa traditii...nu ajungem nicaieri si Barca nu are traditia lui Real si acu mai mereu ii bate pe unde ii prinde...dar de noi suntem Extraterestri,asa se vorbeste despre noi in serie.

    RăspundețiȘtergere
  12. ba asta de la rascatieti vb ma cu nume nu cu anonim eu vb asa k nu are rost sa imi fak cont eu nu ma bag in coflicte k tn microbistule=))

    RăspundețiȘtergere
  13. atunci nu te mai baga daca nu ai cont stai an banca ta finca noi discutam de fotbal nu de nume !sa fim seriosi cand a avut visina echipa pana anul trecut finca visina avea echipa 2,3 ani si 15 nu ,se uitau la meciurile noastre dar acum au o echipa bunicica dar nu de speriat,ori cum la rascaeti nu au sanse pe national arena .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Observatie corecta..asa este Petrolul Rascaeti este o echipa de traditie facuta de o generatie fff buna de fotbalist...noi eram mici cand jucau Nadia,Ciucurel,pelicanu,Valica,etc..echipa care jucau meciurile la Visina, mai tarziu au venit 3,4 jucatori ff buni din Viisina Chinezu,Tibi,Bogdanel,Ovidiu care au jucat sub Perolul..pe atunci era o singura comuna si o singura echipa!
      Daca invingeti la Rascaetii...F bine nu mai are incarcatura de altadat asa ca o sa fie un meci care sa placa spectatorilor..c=o sa pirdeti sigur asta e alta poveste!
      Da Rascaetiu este o echipa de tradiotie cu f mare experienta..ast si explica palmeresul vostru impotriva noastra!

      Ștergere
  14. Cupa ROMANIEI faza judeteana iata programul cu echipele din onoare 4 si promotie vest din zona .
    Viitorul Gura Foii-Petrolul Rascaeti
    AS Corbi Mari-Vointa Visina
    Vulturii Petresti-Viitorul Visina
    Neajlovul Puntea de Greci-Viitorul Selaru
    Vointa Ionesti-Olimpia Morteni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ziduri si ungureni cu cine joaca in cupa?

      Ștergere
    2. Spicul Jugureni – P.C.M. Ungureni
      Ştiinţa Odobeşti – Lumina Ziduri

      Ștergere
  15. la rascaieti nu au sanse la ciomagari aia... jucati ba fotbal nu bani la arbitri si ruperea picioareleo cik ei joaca fotbal ciomagari

    RăspundețiȘtergere
  16. In primul rand voi cei de la Rascaeti,nu vedeti mingea ci doar picioarele adversarilor si in al2lea rand vindeti porumbul si graul la targul din visina,ca aveti bani sa platiti arbitrii...aveti noroc ca aveti porumbu la geam si va trezeste dimineata...oricum cum sa nu dati bani la arbitrii,cand arbitru este o"prostituata"ca "Ilie Alin"...

    RăspundețiȘtergere
  17. voi cei de la Visina sunteti sfinti?daea ia dat jan cu sticla an cap la arbitrul de linie la meciul cu Viitorul Visina nu mai zic de burta care ia dat cu pumnul celui de la Corbi Mari la noi se joaca mai tare an teren ,dar pe margine nu agresam pe nimeni fizic doar verbal ca nu suntem la biserica .

    RăspundețiȘtergere
  18. numai profesionisti la rascaeti...numai fotbalisti la vointa visina...numai spagari la ziduri...numai caractere la odaia turcului si ungureni...numai petarde in brigazile de arbitrii...numai fotbal pe "ogoarele judetene"...

    RăspundețiȘtergere
  19. multumim pt caracterizare....pot confirma cele spuse despre visina,ungureni si rascaeti.....celelalte echipe nu le cunosc.

    RăspundețiȘtergere
  20. ca fost jucator la petrolul pot sa afirm ca traditie e doar la rascaeti...visina avea teren,dar duminica venea la noi sa vada meci.fotbalistii de la visina ce veneau la rascaeti,veneau doar pt bani.pacat pt ca erau fotbalisti buni.peste toti insa.era guta

    RăspundețiȘtergere