duminică, 28 octombrie 2012

Oscilaţii

Evoluţiile Vulturilor din Petreşti oscilează de la o etapă la alta. Astăzi a fost etapa bună, cu victorie în faţa formaţiei din Pierşinari.Jocul pare să capete consistenţă graţie a 3-4 jucători, care pot constitui nucleul unei viitoare echipe competitive. Neajlovul Puntea de Greci a pierdut la scor în deplasare, în faţa unei formaţii, Unirea Româneşti, pe terenul căreia se câştigă foarte greu.


UPDATE
Rezultate Promoţie 

Vulturii Petreşti - Voinţa 2 Pierşinari 3-2
U. Româneşti - Neajlovul P. de Greci 5-1
Dinamo Odaia Turcului - Unirea Pitaru 4-2
Victoria Podu Rizii - Viitorul Gura Foii 8-1
Săgeata Braniştea şi Voinţa Ioneşti au stat.

14 comentarii:

  1. V. Petresti merge bine pentru ca sa , schimbat multe .. adica nu mai baga Vali Banii in echipa adica nu mai plateste el arbitri .. punem noi cate 20 de lei .. si platim noi arbitri decat sa fie el sa dea bani si sa faca ce vrea cu echipa ... sa aduca de la valea mare etc..

    RăspundețiȘtergere
  2. vointa visina-odobesti 6-1 (3-0 neprezentare jun.)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suntem mandri de munca depusa, o victorie splendida reusita impotriva odobestiului

      Ștergere
    2. Suntem mandri de munca depusa, o victorie splendida reusita impotriva odobestiului

      Ștergere
  3. echipele de onoare care au nevoie de portar experimentat s-a ma contacteze.prin intermediul celor de la visina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da..si tu esti "anonim"...esti tare(poti sa dai un nr de telefon).....eu st tot anonim!

      Ștergere
  4. sau sa lase comentariu.intru frecvent pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  5. Podu Rizii - Gura Foii 8 la 1

    RăspundețiȘtergere
  6. nu inteleg ce sa intamplat cu echipa de la gura foii.anul trecut se batea la promovare si akm iau bataie cu 8-1.

    RăspundețiȘtergere
  7. exista o explicatie simpla....nu mai au jucatori(anul trecut erau 5-6juktori de la gura foii,iar restul "imprumutati".

    RăspundețiȘtergere
  8. Va spun eu ce se intampla la Gura-Foii. Cel care se ocupa de echipa a alungat toti jucatorii care veneau din placere sa joace...pe toti cei din Gura-Foii. Daca nu ai aceleasi optiuni politice sau nu ai pupat in fund nu ai ce cauta la echipa. In schimb aduc tot felul de expirati din Gaesti...app, faceti contestatie pe ei, nu stiu daca au 4-5 jucatori pe bune, care primesc 30-50 ron pe meci. Rezultatele vb de la sine despre calitatea echipei. Sincer chiar imi pare rau de situatie, dar pana nu pleaca acel ""specialist"" de la conducerea echipei la Gura-Foii nu va mai exista echipa de fotbal.

    PS: anul trecut nu jucau doar 5-6 jucatori din Gura-Foii, atunci cand in echipa jucau doar de la noi din comuna am castigat mereu....de asta nu au promovat, au adus mereu cate 1-2 de prin Gaesti si au pierdut meciuri importante acasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cum ati castigat acasa cu vointa visina...la final ploua(se)cu goluri...0-5...si arbitrii intrase la momentul adevarului sa spuna ca au facut ce au putut...fara efect :)))

      Ștergere
  9. visina o victorie glorioasa cu un fotbal de calitate visina la sc de 6-1 a mai avut peste 6 ocazi cu portarul,daka era scorul de 12-1 nu se mira nimeni... fortza vointa visina hai in d

    RăspundețiȘtergere