luni, 22 octombrie 2012

Marş triumfal



Lumina Ziduri e pe cale să ruineze tot suspansul în ceea ce priveşte câştigarea acestei serii, reuşind să câştige toate meciurile disputate până acum. Pe de altă parte, dacă nu se întâmplă o minune, echipa din Morteni este ca şi retrogradată în Promoţie, pierzând absolut tot în primele 9 etape, golaverajul fiind unul de coşmar, cu un pasiv de 48 de goluri primite, o medie de 5,33 pe meci. În continuare Voinţa Vişina este lăudată pentru jocul spectaculos şi criticată pentru presupusa folosirea a unor jucători pe fals, dar acuzele mai trebuiesc să fie şi probate.
Rezultate
Juventus Crovu - Voinţa Vişina 1-2
Ştiinţa Odobeşti - PCM Ungureni 4-2
Olimpia Morteni - Petrolul Răscăieţi 3-5
Viitoru Şelaru - Lumina Ziduri 0-1
Spicul Jugureni - AS Corbii Mari 1-2
CS Petreşti - Viitorul Vişina 3-0

19 comentarii:

  1. vointa Visina ..pune la dipozitie legitimatiile tuturor contestatarilor..meci de meci sunt contestai insa nuimeni nu probeaza!..Vointa a facut o greseala...cu un jucator..nelegitimindul corect jucatorr fff valoros dar nu mai este folosit:
    toata supararea pleca de la Selaru..care s-au pupat cu Zidurile duminca pt .vezi doamna un scor stans..si o noua promovare..pe bani
    Voinat sa termine pe 2 si mai vedem noi.
    acelasi caz la comisie a fost tratat diferit si-am pirdut cu Ungurenii...in teren a fost 0-0
    Sa scoate si selaru punct la Ungureni, Jugureni sau puncte la Criovu cum am facut noi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Clasamentul etapei a 8 ONOARE 4
    1.Lumina Ziduri 9 9 0 0 33-11 27
    2.PCM Ungureni 9 6 1 2 29-15 19
    3.Vointa Visina 9 5 2 2 17-13 17
    4.Spicul Jugureni 9 5 1 3 22-16 16
    5.Juventus Crovu 9 5 0 4 2o-19 15
    6.CS Petresti 9 4 2 3 16-11 14
    7.Petrolul Rascaeti 9 4 2 3 30-26 14
    8.AS Corbi Mari 9 3 2 4 19-21 11
    9.Viitorul Selaru 9 3 1 5 16-18 10
    10.Viitorul Visina 9 2 1 6 22-29 7
    11.Stiinta Odobesti 9 2 0 7 22-34 6
    12.Olimpia Morteni 9 0 0 9 14-48 0

    RăspundețiȘtergere
  3. bravo mariane ai facut un clșament corect!!!
    Vointa nu mai pierde nimic!..pacat ca este in serie cu Ziduri!..dar ii avem acasa si pe ei si pe ungureni, jugureni, crovu..etc!

    RăspundețiȘtergere
  4. ce se iontampla cu VIITORUL VISINA!..dece nu s-a prezentat!

    RăspundețiȘtergere
  5. ..Visina si ungureni veniti din seria noastra fac legea in Onoare..ce serie a fost frate anul trecut in promotie!
    nici rascaetiu nu sta rau!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anul trecut s-a jucat la un nivel f ridicat in promotie,si pot spune ca sunt cateva echipe din promotie care ar putea face fata in onoare:) forzzza visina

      Ștergere
  6. in promotie au fost contestati toti jucatorii vointei visina veniti ca "implanturi"...degeaba!!! acum pt.un singur caz si ala de neglijenta, echipa e catalogata ca avand jucatori pe fals.

    RăspundețiȘtergere
  7. echipa nu are nici un jucator pe fals,lucrurile stau in felul urmator.jucatorul bogdanel fost jucator la echipa din contesti,el sia terminat toate treburile cu contestiul insa cei de akolo nu iau dat transferul.dar el nu mai are treaba cu contestiul.sa fie clar ptr toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  8. pentru totii cei care vorbesc ca visina au jucatorii pe fals!! exista numai zvon , dar fratilor...veniti cu probe!! de cate ori nu s-a facut contestatii pe ei, si??.. ....nimic!!

    RăspundețiȘtergere
  9. indiferent de meciuri,contestatii si jucatori...sa nu uitam de prostituata fotbalului judetean "ilie alin"...un arbitru "bolnav" la propriu si la figurat...subscriu cu un comentariu dintr-o alta postare: "lume,lume!!!circ complet la visina, la partida dintre vointa si petresti realizat de un arbitru distrus!!!nu este posibil sa faci atata panarama pe seama unor oameni doar din cauza faptului ca tu ai fluier si cartonase!!!stie ajf-ul pe cine deleaga la meciuri si ce fac ei???ajf-ul va lua masuri impotriva acestui "fenomen" care a facut bataie de joc???e singurul arbitru care nu are nevoie de asistenti ca oricum fluiera peste ei si impotriva deciziilor acestora.nu vede la o distanta mai mare de 25m.nu permite jucatorilor sa alerge pe langa el ca ii da afara.nu accepta vreun comentariu din teren(de parca ar juca mutii cu surzii) si afara lui.da cartonase dupa propria parere indiferent ca avea sau nu motiv(cartonase galbene si rosii-unele trecute in foaie,altele nu).anuleaza goluri pe motiv ca atacantul avea o viteza prea mare fata de aparator si era posibilitatea de a face otita participantilor la joc.recunoaste ca a venit sa arbitreze corect,dar de la pauza s-a sucit si a anuntat pe toata lumea ca nu mai poate arbitra corect si deciziile lui vor fi impotriva echipei gazda.motiveaza greselile facute prin faptul ca nu se simte intr-o stare prea buna.acuza suporterii locali ca i-au luat "talentul"de pe tricou prin faptul ca l-au "atins",spunand apoi ca si-a luat bataie in drumul mare(el fiind pe terenul de fotbal-drumul fiind la o distanta considerabila de teren).la final sugereaza si un "barem" aparte ca a avut bunavointa de a arbitra aceasta partida pe o vreme "umeda".credeti ca acest "experiment ratat facut in eprubeta" va fi pedepsit de ajf sau vom avea ocazia sa ne "bucure" cu "fizicul deosebit" si fluierul "magic" si la alte partide???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat!Nu uita de : "pacat de arbitrul asta, ca dupa ce ca e slab dezvoltat din toate punctele de vedere se mai si afirma...in acest caz va merita toata "atentia" cuvenita unui poponar...la ce fizic are e gagica intr-o relatie...la meci avea portjartiere...va veni frigul sa vedem daca isi va lua si sutien...ilie alin te rugam fii prostituata noastra!!!!!!!si noi te vom plati!!!!!!!!!".

      Ștergere
    2. cei de la ajf sunt obligati sa ia o masura cat mai drastica inpotriva acelui mascarici.(ilie alin)

      Ștergere
  10. ilie alin:ba vezi ca tu mai facut urat. fan visina_ nu te-am facut eu urat ma,mata tea facut:)))

    RăspundețiȘtergere
  11. Morteni sunt intradevar cei mai slabi din serie,de ce?jucatari buni nu mai vin sajoace pentru morteni sau au plcat in alta parte din cuza prostiei "crase"care domneste acolo.nimeni nu da o mie de lei pt echipa,acestia juaca cu echipamente vechi de 10 ani,terenul este o ruina pe care daca nu esti atent poti sa scapi in cate o "groapa".De ce in alta parte se poate(Rascaieti)?la aceasta intrebare nu poate raspunde decat MAI MARI COMUNI MORTENI....RUSINE

    RăspundețiȘtergere
  12. PERSINARI-GURA FOII 8-4.........un clasament va rugam,dc se poate.

    RăspundețiȘtergere
  13. ba nebunule de arbitru alin asta sau cum plm te cheama esti smeker?la meciul de juniori injura niste pusti ai noroc k nau fost alti langa ei k numai plecai uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.e platit de ziduri stambilica ala

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere