duminică, 3 iunie 2012

Fotbal şi asfalt


Ultima etapă a sezonului a fost o reprezentare în oglindă a întregului campionat: suspiciuni, arbitraje părtinitoare, scandaluri, surprize. La Răscăeţi sezonul s-a terminat cu câteva minute mai devreme după ce oaspeţii s-au decis să se retragă de pe teren deranjaţi de arbitraj, contestând golul numărul 3, dar şi de felul cum gazdele înţeleg să interpreteze ospitalitatea,  antrenorul celor din Puntea de Greci (unul dintre cei mai pacifişti oameni care activează în fotbalul mic) a fost îmbrâncit pe marginea terenului. Inclusiv pe acest blog nenumăraţi comentatori au vorbit în termeni nu foarte elogioşi despre felul cum se comportă cei din Răscăeţi, de multe ori simţindu-mă dator să moderez acuzele, încercând să temperez tonurile. Poate şi de această dată oaspeţii au exagerat ieşind de pe teren, dar totuşi e de neînţeles de ce nu poţi să te comporţi în spiritul fair - play-ului nici măcar atunci când eşti cu sacii în căruţă, a se citi promovat în eşalonul superior şi trebuie să te foloseşti de tot arsenalul de presiuni pentru a câştiga. Este evident că niciodată ştampilele nu sunt aplicate pe fruntea unei comunităţi din întâmplare, dar sunt şi locuri unde se fac eforturi pentru ca urmele de tuş să fie şterse cu un extract de esenţă de omenie. Cu ani în urmă un om mai trecut prin viaţă îmi spunea că asfaltul nu are nicio legătură cu introducere civilizaţiei ci doar ajută la o mai bună fluidizare a traficului.
O altă formaţie promovată a reuşit să termine campionatul cu o victorie, la Vişina, într-un meci cu 9 goluri.

Dacia Hulubeşti- Voinţa Ioneşti  0-3*
Petrolul Răscăeţi - Neajlovul Puntea de Greci 3-1 (meci întrerupt)
FC Comişani stă
Update
Voinţa Vişina - Taxi Săgeata Cătunu 4-5 (pe teren) 0-3 (la masa verde)
Odaia Turcului - Săgeata Branişte 2-3

49 de comentarii:

  1. Dinamo Odaia Turcului - Săgeata Braniştea 2-3

    imi pare rau de ce s-a intamplat, in cele relatate mai sus.
    Cu cei din Puntea de Greci am castigat acasa 4-0 si am pierdut in deplasare 4-1 (Branistea). ambele meciuri s-au terminat cu strangeri de mana si cu invitatii la bere.

    RăspundețiȘtergere
  2. ati vazut ce mai curata echipa din serie? ,vointa visina nau vrut sa se prezinte la ei acasa si faceau pe alti blatisti ,ei sunt frustratii seriei nu avea nici terenul tusat,iarba era pana la genuchi,erau cu ,coase, carute furci greble ziceai ca sunt din lumea a 3, ziceau ca nu au nici medic ,numai sa piarda ziceau ca se razbuna pe rascaeti dar rascaetiu era deja promovati si ei o sa promoveze an onoare cand om lua noi liga campionilor ,RUSINE VISINA VATI VANDUT ,PLANGARETILOR!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  3. corect.la visina meciul s-a vandut.de la primarie sa decis ca meciul sa se piarda cu 0-3 pentru catunu.in teren sa jucat la mistou.rusineeeeee

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai a jucat primaria an teren ?RUSINE RUSINE au luat bani de la catunu? sau ia fortat primaria ? rusine PRIMARIA!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vai de mama voastra de retardati.jukatorii si-au dat viata pana in ultimul moment,asa ca nu mai vb voi daka nu styty care e treaba.

      Ștergere
  5. Noi am promovat an onoare ,PRIMARIA DE LA VISINA sa aiba grija sa faca baza sportiva cum avem noi la rascaeti super gazon de divizia A nau fost an stare sa tunda iarba de pe acel coclau ,pentru a face blatul cu,catunu au fost foarte ocupati!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. La Visina s-a intamplat cea mai mare umilinta data vreodata unor "jucatori de fotbal"...de ce?pt.ca dupa cum se stie echipa nu are doar componenti locali,ci si alti "integrati" veniti sa joace fotbal si de-a lungul campionatului au schimbat fata echipei si au animat campionatul...de aceasta data nici sa joace nu au fost lasati...pe langa meciul "oficial-amical", la un anumit scor li se cerea "integratilor" sa paraseasca terenul pt.a se schimba soarta meciului...s-a si reusit!!!se dovedeste inca o data ca politicul e mai puternic decat sprirtul de fair-play si decat ambasadorul international numit "sport"(ex.nostru de fata este jocul de fotbal).Felicitari celui/celor care au reusit sa faca echipa actuala a Vointei Visina si rusine celor care au reusit s-o dezbine!!!pt.ca dupa un astfel de episod nu cred ca va mai veni cineva sa joace pt.aceasta echipa de "iudei"..."integratii"ar fi bine sa se "integreze" in alta parte de unde sa si castige ceva,nu doar injuraturi si acuze din partea "suporterilor"platiti politic...la acest nivel s-a dovedit ca "organizarea" inseamna totul!!!ma repet inca o data concluzionand, ca este mare pacat si o mare rusine de ce tratament au avut parte jucatorii Vointei Visina!!!Felicitari echipelor promovate pt.modul cum au gestionat desfasurarea acestui campionat!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. comentarii vor fi multe si destul de aprige la adresa celor din visina:ca nu au baza sportiva,ca nu au gazon,ca nu e tuns gazonul,ca nu au doctor,ca nu au oameni care sa se ocupe de organizare,ca nu au suporteri,ca nu au bani,ca nu nimic la urma urmei,dar au echipa.astazi s-a dovedit ca si cu echipa si sa te vinzi pe nimic din cauza intrigilor interne poti pierde de la 3-0.pagina aceasta ar trebui sa se numeasca "rusine si progres".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce rusine ba ca celor 2 arbitrii centralul si cu tusierul incepusera sa planga ca ai omoara fanii si o alta arbitra .fata.radea de ei ca de niste prosti ce sunt.:))

      Ștergere
  8. ba frustratilor nu va mai dati cu parerea din auzite ca la meci a fost altfel,unii au vrut sa castige catunu la masa verde si altii nu stiau,la fel s-a intamplat si in teren cand aia de la bucuresti au fost scosi din teren si sa joace afonii ca sa castige aia care nici nu au atins mingea pana atunci ca erau vrajiti de ce jucau aia de la bucuresti.cinste lor ca sunt foarte buni,dar sunt prosti tare daca mai vin la astia sa joace

    RăspundețiȘtergere
  9. ori cum dan si fratele lui sunt deja acontati de rascaeti pentru a juca si ei an onoare suta la suta va juca la rascaeti pe bani mai multi ca la visina ,nu mai are rost ce leau facu cei de la primarie pacat!!! RUSINE PRIMARIEA VISINA !!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cine tea mintit ma si pe tine rasule,cand vreodata dan si alin sa joake la rascaieti.ei sunt baieti cu obraz si nu o sa accepte smekeriile care se fac la rascaieti.

      Ștergere
    2. toti baietii de la bucuresti sunt de mare caracter si s-a vazut ca au fost cu noi pana in ultima clipa,dar nu cred ca vor pleca la rascaeti indiferent de ce bani le-ar da aia.

      Ștergere
  10. Sa vina la ionesti ca acum au baza si de la anul se ataca seria,asa vor castiga si bani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. n-aveti voi bani ca aia de la rascaeti sai luati la voi

      Ștergere
  11. cine nu stie aia de la bucuresti depind de jan de la primarie ca ala a facut echipa asa ca daca vrea cineva sa se atinga de aia trebie sa il prosteasca p'ala

    RăspundețiȘtergere
  12. CEL MAI BUN DE LA VISINA E 10-NICUSOR.ALA MERITA TOTI BANII.TINE TOATA ECHIPA.EL FACE TOT JOCUL.BRAVO NICUSOR

    RăspundețiȘtergere
  13. NU poate sai tina cu forta jan BLATISTU !!!

    RăspundețiȘtergere
  14. esti prost tare.ca ala cu 10 se cheama daniel,nu nicusor.doar joaca cu tricoul la altul prostule

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa scrie pe tricoul lui prostule de unde vrei sa stiu cum il chiama mie mi place cum joaca si e cel mai bun bai prostule

      Ștergere
  15. CE-I DE LA GURA FOI IAR NU SAU PREZENTAT LA UNGURENI??????

    RăspundețiȘtergere
  16. Comentarii si pareri dupa un meci incheiat inainte de a incepe.Cati ati fost la meci de vorbiti?In primul rand ca nu Jan ala a vandut meciul,ci Garson si Nelu ca i-a pus primarul sa faca altfel.Normal ca lumea nu stie,dar vorbeste aiurea.Vicele a bagat strambe la toti si cu fisu,iar nea Puiu chicotea pe la colturi de parca nu era reprezentantul echipei,lumea nu stia si inca nu stie ce sa mai creada ca incerca sa dea vina pe aia de la bucuresti ca au vandut meciul,dar aia au jucat cel mai bine si s-a vazut cand i-a scos ca nu s-a mai jucat nimic.RUSINEEE ca ati stricat o echipa frumoasa din cauza politicii voastre.De vina sunteti toti:primarul,vicele(si fisu),nea puiu,jan,garson,nelu si toti guralivii de pe langa echipa.Voi sunteti cei care nu ati vrut echipa,ci doar oameni pt.prezenta.Sa vedem la anul cu cine mai jucati ca astia de la bucuresti o sa joace la alte echipe si nici din comuna nu o sa mai joace nimeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ba uh dc vb daka nu sty ionut papa(jon)a fost corect si nu a fost de acord cu vinderea meciului si niki nu are treaba primarul bai cacatule niki makar nu a fost la meci vicele niki atat nu are de aface cu fotbalul si jan nu cred ca ar face asta pentru ca tot el singur se zbate pentru echipa

      Ștergere
    2. da ba ai dreptate ca jon si jan n-au vrut sa vanda meciul da a fost ceva la mijloc din moment ce meciul era pierdut dinainte

      Ștergere
  17. HAI VOINTA VISINA!!!Treceti peste toate vorbele si instigarile acestea si dovediti ca aveti caracter!!!Ramaneti o echipa si jucati in continuare!!!HAI VOINTA,HAI VOINTA,EEE HAI VOINTA!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Cine are ochi sa vada...vede!!!La Visina s-a facut echipa prin aportul D-lui Jean care i-a convins pe baietii de la Bucuresti(cu origini visinene)sa vina si sa ridice nivelul fotbalului la echipa.S-a si reusit!!!Numai ca la greu se gasesc numai vinovati si se vorbesc vrute si nevrute,plus ca toti se dau la o parte.Daca nu facea D-l Jean aceasta echipa nu mai aveati pe ce sa va certati.In loc sa-i vedeti meritele, ca prin el s-a facut si comuna asta remarcata in tot judetul,voi il improscati cu noroi.Rusine sa va fie voua ca nu apreciati oamenii de valoare si cu bun simt!

    RăspundețiȘtergere
  19. BA BADARANE DE LA VISINA DE CE VORBESTI ASA URAT???????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  21. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  22. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  23. sa va faceti o liga la primarie de blatisti sa jucati antre voi ca noi jucam an onoare! bine ca am scapat de voi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da ma si in liga aia sa jucati voi si cu aia care au trantit meciul

      Ștergere
  24. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  25. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  26. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  27. Sa va fie rusine si voua celor care blamati fotbalul,echipele,jucatorii si arbitrii acestei serii,pt.ca nici voi nu sunteti departe,atata vreme cat aveti acest limbaj si nu va puteti limita doar la FOTBAL!!!

    RăspundețiȘtergere
  28. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  29. Respect pt.Dl Jean si primarul Sergiu ca au facut o echipa frumoasa.Sper sa o pastreze in continuare pt.a inchide gura multora!

    RăspundețiȘtergere
  30. Chiar daca are fundal verde, acest blog nu este islazul comunal, asa ca am eliminat toate comentariile in care limbajul nu va face cinste nici voua si nici mie.

    RăspundețiȘtergere
  31. Cei din Rascaeti si din Visina se pot ataca, contesta, ironiza in continuare, dar sa incerce sa nu mai prezinte organe sau acte sexuale drept supremul argument.

    Oricum, felicitari comentatorilor din Rascaeti, au reusit sa abata atentia spre Visina, o manipulare absolut reusita, chiar daca in postarea de mai sus ei erau vizati.

    RăspundețiȘtergere
  32. DOMNULE DEDE noi cei de la rascaeti ne cerem scuze pentru limbaj , dar noi am relatat ce sa antanplat la visina cu,catunu blat pe fata dupa care ni sa adresat cuvinte foarte urate anjuraturi ati vazut ca se dadeau ce mai curata echipa din serie pacat sa le fie RUSINE celor de la visina!!!!

    RăspundețiȘtergere
  33. Păcat că meciul de la Răscăeţi s-a terminat aşa...Deşi echipa Răscăeţiului era deja promovată unii jucători erau inexplicabil tensionaţi, de ambele părţi...Îmi pare nespus de rău că unul (este ceva obişnuit la el) care nu a dat pe la echipă tot sezonul s-a găsit să-şi regleze conturile şi să lovească pe cineva din staf-ul echipei oaspete...Respect jucătorii şi antrenorul echipei Neajlovul Puntea de Greci şi îmi cer scuze ptr cele întâmplate. Până în acel moment totul a fost ok chiar dacă oaspeţii şi-au manifestat în mai multe rânduri nemulţumirea faţă de arbitraj.
    Ce s-a întâmplat la Vişina era de aşteptat...ştim cu toţii ura şi invidia celor din Vişina faţă de Răscăeţi...Cum am spus, în mai multe rânduri, Vişina are jucători foarte buni dar nu echipă...când vorbesc despre echipă mă refer la antrenori, sponsori, atmosferă, organizare, etc...
    Păcat că după atâtea eforturi ptr a construi o echipă, a celor din Vişina, ura ptr Răscăeţi şi politicul au fost mai importante decât fotbalul...Din toamnă cei mai buni jucători din Vişina joacă la Răscăeţi...unde sunt repectaţi şi lăsaţi să joace forbal nu să stea capră ptr a-şi regla afacerile politice unii...Ruşine celor din primăria Vişina ptr cele întâmplate (mai bine puneţi mâna pe treabă şi mai faceţi ceva prin comuna aia, nu mai staţi cu ochii pe Răscăeţi)...
    Cetăţean Răscăeţi

    RăspundețiȘtergere
  34. Concluzii,pareri si aprecieri dupa aceasta etapa si nu era cazul.Poate doar despre intregul campionat care a fost presarat de "surprize" unele placute,altele mai putin placute.Din aceste comentarii doar cateva fac referire la fotbal sau "fotbalisti",in rest nici macar nu amuza pt.ca asta e nivelul la care se joaca.Poate pe viitor cine va dori sa faca ceva, va urmari sa si dovedeasca ca poate si are cu cine.Cu multumiri D-lui Dede pt.efortul si coordonarea acestor "realitati mondene" din "viata satului" pe aceasta cale "informatica".

    RăspundețiȘtergere
  35. Exceptand cateva comentarii...cata prostie oameni buni, cum naiba va suportati in halul asta? Au fost cateva comentarii in care la 5 cuvinte 3 erau despre organe genitale si doua despre "caracterele" din visina:))
    Am vazut oameni prosti dar ca-n visina(zici ca-i lagar de concentrare)!
    Felicitari administratorului!

    RăspundețiȘtergere