vineri, 26 octombrie 2012

Etapa viitoare

Promoţie Vest
Vulturii Petreşti - Voinţa 2 Pierşinari
Unirea Româneşti - Neajlovul P. de Greci
Dinamo Odaia Turcului - Unirea Pitaru
Victoria Podu Rizii - Viitorul Gura Foii
Săgeata Braniştea şi Voinţa Ioneşti stau.
Onoare 4
Lumina Ziduri - Spicul Jugureni
Petrolul Răscăeţi - Viitorul Şelaru
PCM Ungureni - Olimpia Morteni
Voinţa Vişina - Ştiinţa Odobeşti
CS Petreşti - Juventus Crovu
Viitorul Vişina - AS Corbii Mari

32 de comentarii:

  1. Conducerea echipei Vointa Visina roaga pe cei care detin informatii despre jucatorii sai c-ar fii legitimati si la alte formatii sa aduca probe pentru a fii luate masuri impotriva acestora.
    Nu dorim ca jucatorii nostrii sa joace pe ,,maidane,riscand accidentari serioase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Jucatorii echipei vointa visina s.au facut de ras sezonul trecut pe terenul celor de la Odaia Turcului,cu toti jucatorii lor "extraterestri"....ne vom intalnii astazi la cupa SECURYTI,in etapa finala si speram din toata inima sa nu va accindentati superjucatoriI pe "maidanul"de la CHIMIA GAESTI......bafta si incercati pe viitor sa fiti mai ponderati cu laudele.

      Ștergere
    2. Cu ce s-au facut de ras dnle juckator de la odaia ?

      Ștergere
    3. ba fraerilor voi sunteti prosti?ce dreacu jucatori are vointa pe fals gata daca au niste jucatori dun bucuresti care stiu si fotbal nu,numai sa rupa picioarele inseama ca-s pe fals.

      Ștergere
  2. conducerea ajf-ului roaga echipele din judet sa raporteze cu prompitudine si sinceritate daca la etapele desfasurate mai apar alti arbitrii ca "ilie alin" care presteaza activitati simultane si diferite pe banii echipelor de fotbal si onoarea ajf-ului,adica daca se mai afirma vreun "lachita" sa stie si lumea de el...

    RăspundețiȘtergere
  3. prieteanasu de la odaia turcului un raspuns de la un extraterestru:extraterestii sunt acasa la cupa security venim cu copii sa va batem pt ca extraterestrii au meci diseara la ora 23:00 pe digisport cu rayo valecano dupa care au avion direct catre visina unde mai au meci important cu odobesti care cica sau intarit cu 5 jucatori de la ziduri asa ca uitate pe digisport 1 diseara la 23:00 sa vezi extraterestrii.......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cei de la odobesti pot sa aiba si toata echipa de la ziduri,pentru ca orikum de la visina e greu sa pleci cu punct.vointa maine vei fii pe locul 2;).ungureni au facut o figura frumoasa dar niciodata nu se va ridica la nivelul visinei.

      Ștergere
    2. acelas juktor odaia27 octombrie 2012 la 11:47

      Pretenasul de la visina,am vazut astazi ce copii ati avut in teren.......vreo 5-6 jucatori de la voi nici nu se cunosteau....se strigau de pe nr de pe tricouri,insa toti jucatorii erau pe bune(st ironic,asa cum am fost si cu denumirea de "extraterestri").......si pe lg jucatorii vostri"extraterestri"am mai avut si un arbitru picat din cer....asta nu era "extraterestru",era chiar aerian ,nu avea nici o treaba cu arbitrajul.Oricum noi am jucat slab astazi,iar voi chiar dc ati avut o selectionata din zona visini si de pe la pitesti,ati meritat victoria(aici nu st ironic).Bafta pe viitor si poate ne mai intalnim si cu alte ocazii.

      Ștergere
    3. Dc nu ati facut contestatie ???? :)))

      Ștergere
    4. nu au vrut arbitri,v-au crezut pe cuvant!!!

      Ștergere
    5. poi da ca aveti meci inseamna ca jucati si la visina si in alta parte ca nu prea inteleg?! ( v-a cam dati singuri de gol) ;)

      Ștergere
  4. da buna asta cu extraterestii sa se uite tot jdetu dambovita la 23:00 pe digisport sa vada extraterestrii:)))))))))))))))0

    RăspundețiȘtergere
  5. cel mai smeker fan visina27 octombrie 2012 la 10:17

    va asigur ca cei de la ungureni se vor incurca chiar in fata celor de la morteni:))

    RăspundețiȘtergere
  6. vointa visina-odobesti 6-1.juniorii neprezentare.marcatorii.codita(9)nita alin(17)tighii(7)tabrete (10) chelie(12) si inca unu:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Petrolul Rscaeti - Viitorul Selaru 5-0 seniori 7-0 la juniori

    RăspundețiȘtergere
  8. Petrolul Rascaeti - Viitorul Selaru. 8-0. marcatori: nr 9 ( 4 goluri) nr 7 (3 goluri) nr 5(1 gol). sunt din selaru. mi-a placut extrem de mult nr 5. un copil care gandeste extraordinar toate golurile au fost creatia lui. daca poate sa ne lase si noua cineva un nr de telefon de-al lui... chiar va rugam ! multumim

    RăspundețiȘtergere
  9. Unirea Romanesti - Neajlovul Puntea de Greci 5-1

    RăspundețiȘtergere
  10. Vulturii Petreşti 3-2 Voinţa 2 Pierşinari

    RăspundețiȘtergere
  11. odaia turcului sau Sufrageria Turcului ...cum vreti voi sa va spunm va rugam sa nu mai atacti pe Vonta Visina, echipa pa care ati invins-o la voi cand jucam in promotie cu 3-2 ( 3 suturi pe poarta si noi o mie de ocazii cand v-ati bagat cu fundul in poarta si-am avut posesie 80% )insa v-am felicitat pentru victorie mai ales ca a fost si un evenument neplacut ( chiar ce mai face nr..9 parca??)
    La cupa security n-am venit ce extraterestii ..am convenit sa dam sanse si pamantenilor gen Odaia turcului..
    Repet s-a facut o selectionata ad -hoc!..i-am luat de prin barururi si-am venit ce ei!
    Va asteptam in Onoare asta daca nu intram in D!
    repet va simpatizam dupa incidentul avut cu jucatorul cu fractura piramidala ..parca!
    Sper ca ni v-a suparta ironia mea sau a asuporterilor nostrii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ok...ne.am inteles f.bn cu voi(dc eram "sufrageria"odaia tr,va bateam fara probleme ieri(EU st jucatorul respecti, nr9,st bn,multumesc),insa voi ieri, va strigati de pe nr de pe tricouri si nu mi sa parut corect ca echipe ca noi sau cei de la progresul matasaru,sau cei de la jugureni,sa joace cu jucatorii lor ,iar voi sa veniti cu o selectionata(selaru,pitesti,bucuresti,fierbinti)....poate gresesc,dar asta e parerea mea.

      Ștergere
    2. eun cred k am ramas in relatii bune,dp meciul de la odaia si vreau sa ne intalnim in pauza de iarna-primavara,in cateva meciuri amicale.

      Ștergere
    3. bafta si succes pe viitor...o echipa cu bun simt(exclus ironiile)

      Ștergere
    4. selectionatei asteia i-ai dat o mare amploare...in primul rand ca nu au venit toti de unde ai mentionat...si in al doilea rand cei din echipa sunt sau se trag din visina...iar cu odaia turcului noi nu avem niciun razboi sau ironie,ci doar o relatie de prietenie si simpatie(sunt putine echipe cu jucatori si oameni de bun simt cum sunt la odaia turcului)...ne dorim sa facem niste amicale in pauza competitionala pt.a intari prietenia dintre doua localitati deosebite

      Ștergere
    5. ok,ramane sa ne mai auzim....bafta

      Ștergere
  12. Viitoru Visina-Corbii mici 3-1 ( 1-1)!!

    RăspundețiȘtergere
  13. cat a fost scorul la morteni - ungureni?

    RăspundețiȘtergere
  14. din ce am auzit ungureni - morteni 4-1

    RăspundețiȘtergere
  15. scuze am pierdut un gol la juniori !!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. al saselea marcator la echipa vointei visina a fost yully...deci vointa visina 6-1 stiinta odobesti!!! golul a fost marcat din penalty !!!forza vointa!!!!

    RăspundețiȘtergere