luni, 15 octombrie 2012

Goluri multe la Vişina şi Răscăeţi



Rezultate Onoare 4
AS Corbii Mari - Viitorul Şelaru 2-2
Lumina Ziduri - Olimpia Morteni 6-1
Petrolul Răscăieţi - Ştiinţa Odobeşti 7-1
PCM Ungureni - Juventus Crovu 3-1
Voinţa Vişina - CS Petreşti 1-1
Viitorul Vişina - Spicul Jugureni 3-5

12 comentarii:

  1. CLASAMENTUL ETAOEI A 8 ONOARE 4
    1.Lumina Ziduri 8 8 0 0 32-11 24
    2.PCM Ungureni 8 6 1 1 27-11 19
    3.Sicul Jugureni 8 5 1 2 21-14 16
    4.Juventus Crovu 8 5 0 3 19-17 15
    5.Vointa Visina 8 4 2 2 15-12 14
    6.Petrolul Rascaeti 8 3 2 3 25-23 11
    7.CS Perresti 8 3 2 3 13-11 11
    8.Viitorul Selaru 8 3 1 4 16-17 10
    9.AS Corbi Mari 8 2 2 4 17-20 8
    10.Viitorul Visina 8 2 1 5 22-26 7
    11.Stiinta Odobesti 8 1 0 7 18-32 3
    12.Olimpia Morteni 8 0 0 8 11-43 0

    RăspundețiȘtergere
  2. subscriu cu un comentariu dintr-o alta postare: "lume,lume!!!circ complet la visina, la partida dintre vointa si petresti realizat de un arbitru distrus!!!nu este posibil sa faci atata panarama pe seama unor oameni doar din cauza faptului ca tu ai fluier si cartonase!!!stie ajf-ul pe cine deleaga la meciuri si ce fac ei???ajf-ul va lua masuri impotriva acestui "fenomen" care a facut bataie de joc???e singurul arbitru care nu are nevoie de asistenti ca oricum fluiera peste ei si impotriva deciziilor acestora.nu vede la o distanta mai mare de 25m.nu permite jucatorilor sa alerge pe langa el ca ii da afara.nu accepta vreun comentariu din teren(de parca ar juca mutii cu surzii) si afara lui.da cartonase dupa propria parere indiferent ca avea sau nu motiv(cartonase galbene si rosii-unele trecute in foaie,altele nu).anuleaza goluri pe motiv ca atacantul avea o viteza prea mare fata de aparator si era posibilitatea de a face otita participantilor la joc.recunoaste ca a venit sa arbitreze corect,dar de la pauza s-a sucit si a anuntat pe toata lumea ca nu mai poate arbitra corect si deciziile lui vor fi impotriva echipei gazda.motiveaza greselile facute prin faptul ca nu se simte intr-o stare prea buna.acuza suporterii locali ca i-au luat "talentul"de pe tricou prin faptul ca l-au "atins",spunand apoi ca si-a luat bataie in drumul mare(el fiind pe terenul de fotbal-drumul fiind la o distanta considerabila de teren).la final sugereaza si un "barem" aparte ca a avut bunavointa de a arbitra aceasta partida pe o vreme "umeda".credeti ca acest "experiment ratat facut in eprubeta" va fi pedepsit de ajf sau vom avea ocazia sa ne "bucure" cu "fizicul deosebit" si fluierul "magic" si la alte partide???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daka agariciul ala va mai fi delegat la visina nu cred ca va fi bine pentru el.

      Ștergere
  3. tot arbitrul va avea castig de cauza indiferent de ce veti face sau spune

    RăspundețiȘtergere
  4. va luptati cu morile de vant.....din pacate

    RăspundețiȘtergere
  5. acelasi arbitru ilie alin a fost si la noi la rascaeti cu petresti si a apicat aceasi partitura an minutul 85 la scorul 1-0 pentru rascaeti a acordat penalti pentru petresti un penalti vazut numai de el sansa noastra a fost ca portarul a aparat si imediat dua ratare am anscris golul 2an minutul 90 au anscris si cei de la petresti din lovitura libera dela 16 metri si an final am anvins cu 2-1 dar tot meciul a arbitrat numai pro petresti acest arbitru este mare spagar si are o afinitate pentru cei de la petresti cu toate ca este de fel din hulubesti dar e si tare an clanta....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. arbitrul asta agariciul dreaku e prieten cu sasarul de la petresti.la finalul meciului au plecat inpreuna

      Ștergere
  6. Rezultate promotie vest.
    Gura Foi - Ionesti 3-2
    V.Petresti - Puntea de Greci 3-1
    Romanesti - Pitaru 5-3
    Podul Rizi - Piersinari 2. 4-4
    Braniste si Odaia Turcului au stat

    RăspundețiȘtergere
  7. chiar nu se vor lua masuri si impotriva arbitrilor?????????????????sau trebuie sa se intample sa fie batuti ca la carte pt.a se intelege ca fac numai ce vor ei pe banii unora????????????????SALVATI FOTBALUL DE NENOROCITI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. muie arbitrului care a furat visina pe fata in meciul de duminica cu cs petresti...muie ilie alin ...sa nu mai vina la visina ca nu mai pleaca intreg

    RăspundețiȘtergere
  9. pacat de arbitrul asta, ca dupa ce ca e slab dezvoltat din toate punctele de vedere se mai si afirma...in acest caz va merita toata "atentia" cuvenita unui poponar...la ce fizic are e gagica intr-o relatie...la meci avea portjartiere...va veni frigul sa vedem daca isi va lua si sutien...ilie alin te rugam fii prostituata noastra!!!!!!!si noi te vom plati!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere