vineri, 24 august 2012

Prima etapă


În Promoţie Vest avem 11 formaţii, dar mai mult ca sigur că în noiembrie vor rămâne în "picioare" cel mult 8.Comuna Petreşti are 3 formaţii în acest eşalon aşa că vom avea mai multe derby-uri locale.

Duminică de la ora 11.00 se vor disputa următoarele meciuri:
Spicul 2 Jugureni – Voinţa Ioneşti
Dinamo Odaia Turcului – Neajlovul Puntea de Greci
Vulturii Petreşti – Voinţa Podu Rizii
Unirea Româneşti – Voinţa 2 Pierşinari
Unirea Pitaru – Săgeata Branişte
Viitorul Gura Foii stă.

La secţiunea comentarii aştept duminică rezultate din Promoţie Vest şi Onoare 4 (unde avem echipele cu cei mai constanţi vizitatori: Voinţa Vişina şi Petrolul Răscăeţi).

34 de comentarii:

  1. Dragomir Cristian24 august 2012 la 11:31

    imi pare rau :)) sa va spun dar nu mai joc la IONESTI ! .. sunt la Vulturii Petresti :X: .. ! :) Pagina de facebook o sterg .. daca vrei sa fii u administrator .. sa imi zici. !

    RăspundețiȘtergere
  2. sper sa continuam k si anul trecut......cu siguranta OD.TURCULUI va posta in fiecare duminica rezultatele inregistrate.......bafta la toate echipele si sper sa nu mai avem probleme(stim cum se joaca in promotie)

    RăspundețiȘtergere
  3. Rezultatele etapei 2 divizia D. Petrolul Targoviste - Pas Pucioasa .4-1. Voiinta Pietrosita - Utchim Gaesti .4-5. Atletic Fieni - FC Contesti .1-2. Gaz Metan Finta - Comertul Brezoaele .5-4. FC Aninoasa - Vointa Persinari .6-1. AS Doicesti - Avantul Produlesti .2-0. Comertul Viisoara - Bradul Moroieni .1-2. Recolta Gura Sutii - Petrolul Valea Mare .1-2. Flacara Moreni - Gloria Cornesti .2-1. Clasamentul dupa 2 etape.. 1FC Aninoasa 6 P 2FC Contesti 6 P 3Utchim Gaesti 6P 4Petrolul Valea Mare 6 P 5Gaz Metan Finta 6 P.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragomir Cristian26 august 2012 la 03:17

    Vulturii Petresti 4 - 2 V. Podu Rizi :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Vointa Visina- Viitorul Selaru 3-0 (masa verde, dupa ce in minutul 60 cei de la selaru cu doi eliminati si condusi cu 2-0 au agresat atat verbal , cat si fizic arbitrul de centru)

    RăspundețiȘtergere
  6. Mentionez ca Vointa Visina a facut un jok foarte bun pana in momentul suspendarii meciului....

    RăspundețiȘtergere
  7. ODAIA TR.-PUNTEA de GRECI 3-0........un meci reusit al gazdelor,fara incidente......intrucat oaspetii au uitat k au meci si s.au prezentat la meci pe la 11„30,dp ce arbitrii au fluierat finalul partidei si implicit pierderea jocului cu 3-0 de catre oaspeti(din pacate nu am putut sa stabilim invigatorul in teren,ceea ce era cel mai important,deorece pt noi,cei de la odaia, jocul in sine conteaza si mai putin rezultatul)Asteptam si celelalte rezultate.bafta!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Voinat Visina _ Viitorul ( infractorul???!!) Selaru
    2-0 se pare 3-0 masa verde!
    Meci echilibrat insa cu dominare tactica pentru Visina..si 2-0 min 30.. cartonas rosu pentru oaspeti ...( fauluri repetatepe pe nr.10 si nr 17) ocazie ratata de oaspeti si nervi maximi ..se cere si se obtine caronas rosu pt oaspeti ..al doilea..rosu ...pt o ratare..fundasul ataca mingea si atcantul cade cu el..se cere 11 m si nu se da IN MOD JUSTIFICAT!..
    Sepetatoriii ospetii patrund pe teren...si totul se termina..
    Pacat...un nr.7 de la Selaruu FFF bun!...in interseZon si-a dat acordul pt Visina!!
    VISINA N-A STRALUcIT INSA ESTE ECHIPA SOLIDA!..SE PARE CA NU V-A TERMINA PE ULTIMILE LOCURI!!1
    CUNOSTEM REPLICA!..VISNA A CUMPARAT ARBITRU..O SUTA DE LOVITURI E LA 11 M NEACORDATE..ETC...eTC!
    Jugureni venim!....

    RăspundețiȘtergere
  9. Ziduri _Viitorul visina 5-2

    RăspundețiȘtergere
  10. Petrolu Rascaeti_ Corbii Mari-3-2!

    RăspundețiȘtergere
  11. Unirea Pitaru – Săgeata Branişte 7 - 2

    in amicale am fost aprox 20 de jucatori, in prima etapa abia am strans cat sa fim o echipa de 11.
    pacat...

    RăspundețiȘtergere
  12. Va multumesc pentru rezultate, mai pe seara o sa le centralizez!

    RăspundețiȘtergere
  13. pacat de incidentele de la Visina _Selaru...intre cele doua echipe existau ( chiar credem ca Vor exista) relatii fff bune.meciuri amicale ,invitatii de cupe etc.
    De fapt incidente au fost intre suporterii lui Selaru si arbitrii..
    Visina respecta echipa din selaru care intotdeauna a avut o traditie in fotabalul de acest nivel
    mariane, trebuie sa recunosti ca nicio echipa nu este invincibila!

    RăspundețiȘtergere
  14. Vointa Visina Viitorul Selaru meci intrerupt in min. 40 pt ca dl. Danciu sa poata sa-si ia cele 5 mmilioane promise de gazde si jucatorii sa poata sa-si ia cate 1 milion de lei . Acei marcenari de la Bucuresti care injura tot meciul de mortii masii copii nostri care i-am crescut in fotbalul dambovitean. Ca orice parinte care tine la copilul lui recunoastem ca fair play ca l-am alergat pe dl. Danciu pana in postul de politie dupa trei lovituri de pedeapsa neacordate si doua cartonase rosii , asta in timp ce, cei mai buni jucatori ai viitorului selaru au jucat la visina . daca nu ne vreti nici cu copii noi ne retragem si va lasam sa faceti tot ce doriti , daca aduceti acesti mercenari da la Bucuresti care spuneti ca lucreaza in M.A.I. sa-mi injure copilul , eu va spun ca se va ajunge la crime pe teren. Acei jucatori de la Viitorul Selaru care au jucat la Vointa Visina sunt copii nostri si le acordam toata increderea si nici o data nu-i vom considere ca nu sunt cetateni ai comunei noastre. Dl. Danciu nu a avut chef de arbitraj , deoarece a luat dreptul copiilor de la Vointa de a juca meciul la juniori din diferite motive , vaznd copii plangand pe teren

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. invatati sa jucati fotbal ca de rupt picioare stiu toti sa rupa,ce va plangeti atat ati fugit ca iepurii cand a venit politia la stadion

      Ștergere
    2. Dle Sensibil cu un copil atat de dotat si aspru injurat de niste "mercenari",nu stiti sau nu ati auzit ce vorbe "dulci" adresa "mercenarilor"???ce si cate amenintari adresa fara stanjenire chiar si in preajma arbitrului "cumparat"...de prostia si cresterea voastra in spirit "canibalic".Cand odrasla injura si ameninta dadeai tonul la mai mult,deodata la o reactie nu tocmai potrivita(a jucatorului cu nr.10,ca la ala faci referire)la acele amenintari si injuraturi v-ati simtit ofensat ca a raspuns tot cu injuraturi.Asta e nivelul si fotbalul este "condimentat" si cu astfel de "arhaisme".De ce nu recunoasteti ca pana in min.10 nu stiati pe unde se afla mingea si cand v-ati trezit era 1-0???De ce nu recunoasteti ca ati cautat doar sa agresati fizic si verbal atat arbitrul cat si gazdele???In urma deznodamantului va gasiti scuze la faptele si gesturile voastre grosolane,acuzand asa-zisii "mercenari" ca vin sa joace fotbal.Retineti faptul ca macar ei vin sa joace din si cu placere,fapt confirmat si de"copilasii" vostri crescuti,care s-au integrat f.bine pe langa ei.
      P.S.:daca mercenarii ar lucra in M.A.p.N ce ar iesi???holocaust???

      Ștergere
    3. Bai vacarule , tu esti u mare pupincurist mercenar ''_!_''<>""_!_"" ><> ><> ><> _!_

      Ștergere
    4. ca la sat...vacari,oieri,porcari,grajdari...tu in ce categorie esti?

      Ștergere
  15. dn-ul cu comentariul precedent.Inainte sa aduceti niste acuze fara nicio dovada in acest sens,sa ne aducem aminte de trecutul vostru de recidivisti in violente si cam de cate ori ati avut terenul suspendat pt diverse capodopere reusite.Acel antrenor statea pe margine si tipa la acesti copii sa atace adeversarul cu piciorul de sus in jos.Reactia e normala,ca nu se vine la fotbal ca sa se ajunga la ortoped.Pacat de acei copii ca sunt invatati cum sa opereze pe viu inca de la o varsta frageda.Preocuparea ar trebui sa fie cum sa joace fotbal :) ass ca respect pt jucatorii veniti de la Bucuresti care isi fac treaba(bine sau rau).si inca ceva : cauta-ti in dex semnificatia cuvantului mercenar.O zi buna

    RăspundețiȘtergere
  16. Petrolul Rascaeti - Corbii mari


    Juniori: 5-2 ( frumos joc facut de copii din rascaeti )
    Seniori: 3-2 ( dupa un penalty acordat de arbitru in timp ce un coechipier al oaspetilior ii spunea colegului cazi in careu cazi in care in gura mare.A sarit ca in piscina si penalty) oricum bravo rascaeti.

    RăspundețiȘtergere
  17. asa cum spunea..103 lovituri de la 11 metrii neacordate fostei echipe de divizia D....
    asa este in ,,pretul" de cumparare al arbitrului ..nu intra si meciul de juniori
    Visina are 2 echipe competitive....care o sa va bata !
    ...a ..sa stiti ca Zidurile va vinde locul 1!!!
    .stiti ce inseamna mercenar??..

    RăspundețiȘtergere
  18. acest site este pentru rezultate si comentarii pro si contra legate de fotbalul dambovitean,pt.cultura generala lasati-i sa (se) cultive singuri (prin gradina).

    RăspundețiȘtergere
  19. ..catre Marian din Rascaeti
    .cateva detalii despre echipa din Corbii Mari

    RăspundețiȘtergere
  20. cei de la selaru ar trebui sa stie ca au fost primiti cu ospitalitate in prisma bunelor relatii de vecinatate,dar se pare ca au luat exemplul celor de la rascaeti unde violenta si agresivitatea sunt in mediul lor

    RăspundețiȘtergere
  21. Din pacate nu am putut sa ajung la meci.

    RăspundețiȘtergere
  22. mariane de ce nu l-ati mai luat pe 10 de la visina?ca daca venea ala reuseati 2 lucruri:va intareati echipa si slabeati alta(visina).cu selaru a fost dirijor.pana la 1septembrie mai aveti timp de transferuri.

    RăspundețiȘtergere
  23. Ca peste tot lipsa financiara e de vina.

    RăspundețiȘtergere
  24. nu are cum sa plece dani de la noi fratilor (visina) cu el terminam in primele 2 in onoare ..o sa vedeti voi ca visina va fi o nuca tare pt toate ekipele akm k am luat j capitanul de la selaru...o sa mai auziti voi de visina...si va asigur k visina nu a avt nici o leg cu scandalul selarului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o fi zecarul bun,poate cel mai bun jucator de la nivelul asta,dar asta nu inseamna ca aveti asigurata una dintre primele doua pozitii ale clasamentului.si voi veti da peste alte nuci tari.pastrati entuziasm si pt.mai tarziu.

      Ștergere