vineri, 2 noiembrie 2012

Ultima etapă

Ultima etapă programează două derby-uri cu implicaţii la vârful clasamentului din Promoţie Vest. Liderul turului va fi stabilit în urma partidelor de la Braniştea şi Ioneşti, prin jocul rezultatelor Odaia Turcului putând să rămână pe prima poziţie chiar dacă va pierde meciul pe care îl va disputa împotriva celor de la Săgeata. În Onoare 4 primele două poziţii (1.Lumina Ziduri, 2. PCM Ungureni) rămân bătute în cuie, indiferent de rezultatele rundei. Un gând bun merită şi formaţia din Morteni, care deşi a pierdut absolut toate meciurile nu a abandonat competiţia.

Promoţie Vest
Voinţa Ioneşti - Unirea Româneşti
Săgeata Braniştea - Dinamo Odaia Turcului
Viitorul Gura Foii - Vulturii Petreşti
Unirea Pitaru - Victoria Podu Rizii
Neajlovul Puntea de Greci şi Voinţa 2 Pierşinari stau.

Onoare 4
Ştiinţa Odobeşti - CS Petreşti
Olimpia Morteni - Voinţa Vişina
Viitorul Şelaru - PCM Ungureni
Spicul Jugureni - Petrolul Răscăeţi
AS Corbii Mari - Lumina Ziduri
Juventus Crovu - Viitorul Vişina

43 de comentarii:

  1. Va fii un meci interesant la Braniste,intre echipa locala si ODAIA TURCULUI,mai ales ca cei de la AJF s-au gandit ca ne-ar prinde bine un ajutor si s-au gandit sa trimita la joc,ca arbitru de margine,pe FLAVIUS STOICA.....adica exact arbitrul care la gura foii,impreuna cu fratele sau au lovit un jucator de la odaia si dp cum se stie au iesit incidentele respective(jucatorul de odaia ajungand la spital).Se pare ca noi,cei de la ODAIA deranjam ca suntem pe primul loc iar cei de la AJF ne "IUBESC" din ce in ce mai mult.Cum este posibil sa trimiti la meci derby (unde se joaca locul 1),un arbitru care se judeca in instanta cu 4 jucatori de la Odaia pt incidentele respective si sa ai pretentia ca meciul de la braniste sa se desfasoare in conditii normale.Probabil se urmareste excluderea noastra din competitie...(o echipa de aparuta de nicaieri,fara sprijin financiar,fara influente pe la AJF,dar care joaca fotbal cu pasiune,determinare si placere,sa fie pe primul loc.......e chiar aiurea si deranjant...pt ei) Astept meciul cu mare interes si curiozitate,sa vad cum va arbitra brigada de arbitri si voi reveni cu un comentariu,sau mai multe dp meci.BAFTA ODAIA TURCULUI si succes.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asteptam amanunte! decizia AJF, in conditiile date, este una rau intentionata.

      Ștergere
  2. daka ungureni pierde la selaru si bate visina la morteni vointa visina termina turul pe 2.

    RăspundețiȘtergere
  3. pai ungureni are 25p ca a castigat contestatia cu odobesti si visina are 20p si degeaba se antampla rezultatele pe care le spui tu ca ungureni va termina pe locul 2 indiferent de rezultate !

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai nu conteaza, important era sa ma contrazica.:))))

    RăspundețiȘtergere
  5. aaaaa nu am stiut.orikum ungurenii nu mai la contestatie stiu sa castige

    RăspundețiȘtergere
  6. juktor odaia ,cu tot respectul ce ti-l port,doar ti-am fost diriginte,folosesti doar o singura data cuvantul POSIBIL,in comentariul tau,dar AJF nu stie ca daca ar consulta Dictionarul Explicativ al Limbii Romane,cuvantul POSIBIL= a face tot ce se poate într-o împrejurare,a încerca totul pentru a ajunge la rezultatul dorit.

    RăspundețiȘtergere
  7. Olimpia Morteni - Vointa Visina 1-4 seniori 2-2 juniori

    RăspundețiȘtergere
  8. Ionesti -unirea rominesti 0-2 forta rominesti

    RăspundețiȘtergere
  9. Dragomir Cristian4 noiembrie 2012 la 04:36

    Gura foii 2-1 Vulturii Petresti.. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Jugureni_rascaeti
    4-5!!!
    crovu-Viitorul
    4-7

    RăspundețiȘtergere
  11. io am auzit ca a fost 5-4 pentru Jugureni !

    RăspundețiȘtergere
  12. Cit sa terminat branistea cu odaia turcului

    RăspundețiȘtergere
  13. BRANISTE-ODAIA TURCULUI 5-3....un meci disputat,cu unele intrari ale gazdelor un pic peste limita regulamentului,dar per total o victorie meritata a gazdelor,insa se putea foarte bine sa se incheie cu un meci egal.....Referitor la arbitrul tusier (FLAVIUS STOICA),care a avut incidentul de la gura foii cu juktorii de la odaia nu prea avem ce sa reprosam....un arbitraj in limita regulamentului(cu bune si cu rele),mai mult centralul a gresit,k a permis jocul mai dur al gazdelor.Felicit gazdele pt victoria muncita si bafta ODAIA TURCULUI(fara dinamo)

    RăspundețiȘtergere
  14. sELARU_uNGURENU 4-1!!..SI BINENTELES CA SE JOACA LA cOMISII..PARIATI PE uNGURENI!
    oRICUM FELICIATRI SELARU!..MAI PRECIS JUCATORILOR!!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. ungureni nu au de ce sa-si mai faca griji pt.locul doi...ca oricum vointa visina se va desfiinta din iarna...pt.ca "mercenarii" nu vor mai veni acolo...asa ca sa vedem cu cine isi vor disputa meciurile :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vointa Visina pe lanaga mercenarii,,vechi"vor venii altii noi...si alti jucatori..unul este fostul nr.10 de la Chimia Gaesti..Guta Florin!

      Ștergere
    2. nu mai mancati rahat florin sa retras din activitate lake are probleme la picior

      Ștergere
    3. si-a facut transplant mai fraere!

      Ștergere
  16. Stati calmi sh lin toti ca vointa visina nu moare ci renaste o sa vedeti din retur adevarata fata a vointei visina:)

    RăspundețiȘtergere
  17. ..8 puncte castigate de Ungureni la masa verde!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. ..de defiinteaza toate echipele pana la Viitorul Selaru si ..promoveaza Selaru..siguR!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. ...Tibrete a semnat cu vointa Visina...cine e Tabrete??!!!..intrebati portarii de el..60 de goluri pe sezon..nu are nici Ziduri si nici Selaru ..cele mai tari echipe jucatori ca el!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ba lake nu au contracte la nivelul asta.se joaka pe legitimatii.si tabrete din 50 de ocazii abia se incalzeste.ai trebuie 10 ocazii sa dea un gool.

      Ștergere
  20. Mariane, cea a facut Petrestii??

    RăspundețiȘtergere
  21. Vointa Visina a fost contactata pentru un amical cu STEAUA BUCURESTI pe GHENCEA insa am refuzat motivatia fiind stadionul..vrem pe NATIONAL ARENA!!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. nu stiu nimic!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. hai mai tae din ele dale dreacu.....

    RăspundețiȘtergere
  24. vointa visina este cea mai taree!! joaca fotball adevarat, nu cacaturi sau smecherii ca la ziduri sau a ungureni unde da cu banii!!

    RăspundețiȘtergere
  25. jucatorul cu nr. 9 de la vointa visina cu siguranta este din alta liga, este prea bun , sigur nu este de la visina! dar lam contestat!

    RăspundețiȘtergere
  26. ba fratilor.jucatorul cu nr 9 este codita al nostru.voi l-ati comfundat cu bogdanel ca nu mai joaka de la meciul cu ungureni.codita in ultimul si .a mai revenit si el....bazavanilor habat nu aveti vai de mama voastra.

    RăspundețiȘtergere
  27. cristi cu 9 de la visina este primul legitimat al echipei.

    RăspundețiȘtergere
  28. nu sa prezenta Steaua cu visina finca nu au avut medic Steaua!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  29. fratilor eu sunt la visina de cand s-a inscris echipa. asa ca degeaba ati facut contestatie!

    RăspundețiȘtergere
  30. nu conteaza de cand esti la echipa importanta este ca vom castiga contestatiile.ca si in teren.degiaba ati venit cu fotbalisti (nr10,nr14,nr7) ca rezultatul va fi al nostru.si vezi ca pe zecar nu am mai facut contestatie sal punem pe drum ca a jucat prea bine si stim ca lucreaza la buc.si nu are cum sa vina/lumea e mica si stim tot

    RăspundețiȘtergere