joi, 13 septembrie 2012

Runda a 4-a


Promoţie Vest
Voinţa Ioneşti - Săgeata Branişte
Voinţa2 Pierşinari- Unirea Pitaru
Victoria Podu Rizii- Neajlovul Puntea de Greci
Viitorul Gura Foii- Dinamo Odaia Turcului
Unirea Româneşti şi Vulturuii Petreşti stau.

Onoare 4
Viitorul Şelaru - Ştiinţa Odobeşti
Spicul Jugureni - Juventus Crovu
AS Corbii Mari - CS Petreşti
Lumina Ziduri - Voinţa Vişina
Petrolul Răscăeţi - PCM UNgureni
Viitorul Vişina - Olimpia Morteni

23 de comentarii:

  1. Odaia turcului-vointa persinari 3-0,dupa judecarea contestatiei depuse de odaia tr.

    RăspundețiȘtergere
  2. ok, vom tine seama la viitorul clasament.

    RăspundețiȘtergere
  3. Rezultatele etapei a 7 a diviziei D . Vointa Persinari - Bradul Moroieni .1-0. Comertul Brezoaele - Prtrolul Valea Mare .2-1. FC Contesti - Recolta Gura Sutii .3-1. Utchim Gaesti - Comertul Viisoara .2-1. PAS Pucioasa - AS Doicesti .0-2. Gloria Cornesti - FC Aninoasa .5-1. Petrolul Targoviste - Gaz Metan Finta .4-0. Vointa Pietrosita - Atletic Fieni .0-0. Avantul Produlesti - Flacara Moreni .1-10. Clasamentul dupa 7 etape; 1Gloria Cornesti .18p. 2 FC Contesti .18p. 3 Utchim Gaesti .16p. 4 Petrolul Valea Mare .16p. 5 FC Aninoasa .13p.

    RăspundețiȘtergere
  4. lumina ziduri-vointa visina 5-1 incredibil la juniori 2-4.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vointa a aratat valoare!!!!

      Ștergere
    2. am aratat cine este liderul...v-ati laudat degeaba cu echipa si zecarii vostri

      Ștergere
    3. normal,cu asemenea arbitraj(penalty din nimic) orice echipa gazda putea castiga.oricum sunteti o echipa buna si pt.asta asteptam returul :)

      Ștergere
  5. Petrolul Rascaeti - PCM Ungureni 3-3 . Viitorul Visina - Olimpia Morteni 7-0 . Viitorul Selaru - Stiinta Odobesti 5-1 meci jucat la Rascaeti .....

    RăspundețiȘtergere
  6. Victoria Podu Rizii- Neajlovul Puntea de Greci 5-4

    RăspundețiȘtergere
  7. macel la gura foii arbitri a batut jucatori oaspeti nu se poate asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  8. jucatorul batut a ajuns la spitalul floresca,acesti arbitri vagabonti trebuie exclusi din arbitraj

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va rog sa reveniti cu amanunte de la acest meci. Arbitri au fost Stoica Flavius, Stoica Vasile si Ciorobea Constantin.

      Ștergere
    2. Totul a inceput de la central si de la tusier( STOICA FLAVIUS si fratele acestuia STOICA VASILE ),care le.a permis gazdelor(la "rugamintele" doctorului veterinar Bardes)jocul foarte dur si au trecut cu vedere unele lovituri,cum a fost faza de unde a pornit tot scndalul........jucatorul de la odaia cu nr5 a fost injurat de tusier si amenintat cu un cap in gura,iar acesta ia raspuns cu o injuratura(cred),moment in care tusierul la chemat pe central si ia spus k a fost injurat si sa.i arate cartonasul rosu.....atunci s.a iscat o mic meleu(in care nu a fost bruscat nici un arbitru)cu proteste din partea echipei oaspete,unde s.a inplicat si jucatorii si spectatorii de la gura foiI.....nr 4 de la gura foii lovindu.l pe nr 5de la odaia cu un cap in gura,chiar in sub privirile tusierului......dp ce s.a incheiat mica incaerare,tusierul a fost intrebat dc a vazut acea lovitura,insa o spus ca nu a vazut nimic,zambind smechereste.......Centralul a chemat jucatorii care a considerat ca au fost implicati in acea faza si ia aratat cartonasul galben la nr 5 de la odaia,cartonasul rosu nr 4 gura foii si la indicatiile tusierului un cartonas rosu la nr 3de la odaia,in acel moment nr 3 s.a indreptat catre tusier sa.l intrebe ce s.a intamplat,acesta cred ca s.a speriat si la lovit pe jucator cu fanionul peste fata,dp care a fugit....s.au strans iar toti jucatorii gazde si oaspeti,centralul(am intekes ca omul e bodyguard prin cubluri)a venit atunci si ia infipt mana in gat la nr3 de la odaia,iar pe la spate tusierul a venit in fuga si i.a dat un pumn la jucator lasandu.l inconstient......in acel moment a inceput un scandal in care au fost loviti toti jucatorii de la odaia de catre gazde si spectatori,dar si arbitrii au primit cateva lovituri(insa si de la spectatori)......insa sa arbitrezi in acest mod,unul sa.ti infiga mainile in gat si celalalt sa te loveasca de la spate din fuga,cred ca nu puteau sa se astepte la altceva.Jucatorul de la odaia a fost luat cu salvarea de la teren,dus la gaesti pt investigatii,de acolo trimis la targoviste iar de la judetean pt ca nu aveau aparatura a fost trimis la floreasca,pt a i se face tomograf,deoarece nu.si mai revenea acuzand stari de ameteala si voma.....Sper k am fost cat mai explicit si pe viitor arbitri sa se limiteze doar la arbitrat(sa nu mai vina cu figuri de prin cluburi pe unde mai au joburi)iar jucatorii doar la fotbal,deoarece la acest nivel jucam de placere si nu avem nimic de impartit unii cu alti.

      Ștergere
  9. nu se poate ca un arbitru sa injure tot meciul jucatori iar dupa acea sa dea cu pumnul ca un golan

    RăspundețiȘtergere
  10. Cum este posibil asa ce va 3contra 11+ rezerve

    RăspundețiȘtergere
  11. da pentru k au sarit si gazdele si a iesit un meleu

    RăspundețiȘtergere
  12. dar toata vina este a tusierului care este frate cu centralul el a fost primul care dat cu fanionul in jucatorul cu nr 3 si dupa aceea a ripostat cu pumnul

    RăspundețiȘtergere
  13. In legatura cu meciul Gura Foii-Dinamo Od Turcului,sincer va spun ca raman cu un gust amar. Ce pretentii sa avem de la niste arbitrii care presupun ca nu au nici 12 clase si nu stiu sa lege 2 cuvinte si sa dea o explicatie unui jucator nemultumit de o faza si nu numai una pe care tu o ceri pe un ton mai rastit,nervos,normal de presiunea meciului si ii vorbesti mai putin placut,el te injura si-ti spune ca-ti da rosu,si aici nu ma refer numai la arbitri delegati de la gura foii;..ce pretenti sa mai avem atunci de la Dl. Dr. Bardes care se ocupa de echipa de la Gura Foii,care vine la prima ora cu Jeepul lui de mii de euro,putin ametit ,cu geamurile deschise ,manele la maxim si cu injurii la adresa adversarilor, de fata cu arbitri a inceput sa ameninte jucatori de la odaia sa-si provoace proprii jucatori,sa-i arunce pe garduri.
    La 1-0 inclusiv 2-0 pt gazde prectic nu mai aveam cu ce juca pt ca piteau mingile iar centralul se facea ca nu vede.
    In urma scandalului un suporter de la gura foii(si tin sa-l pun in tema ca nu ramane asa) pe nume Mihalache Marius care este si jandarm a sarit si a dat cu pumni in doi jucatori de la odaia in loc sa aplaneze conflictul si sa-i desparta.
    De precizat ca arbitri au avut accident cu masina inainte de a ajunge la meci lucru care s-a si vazut la tusier ca era bandajat la ochi si la deget iar centralul era julit in frunte.normal ca accidentul este inregistrat la politie..Meciul ar trebui sa se rejoace cel putin din minutul 60 pe un teren neutru cu oameni de ordine lucru care nu l-am vazut la gura foii.

    RăspundețiȘtergere