miercuri, 26 septembrie 2012

Clasament Promoţie Vest

Două formaţii sunt neînvinse în această serie, Ioneşti şi Româneşti, dar o privire mai atentă merită golaverajul, unde Braniştea domină în ceea ce priveşte eficacitatea, iar Neajlovul are o apărare de coşmar cu 18 goluri la pasiv.

1. Unirea Româneşti            4 4 0 0 14-6  12
2.Dinamo O. Turcului          5 3 1 1 8-3  10
3. Săgeata Braniştea      5 3 0 2 16-12  9
4.Voinţa Ioneşti                   4 2 2 0 8-5  8
5.Unirea Pitaru                   5 2 0 3 15-15  6
6.Neajlovul P. de Greci      5 1 1 3 9-18  4
7.Vulturii Petreşti                3 1 0 2 8-8  3
8.Gura Foii                         3 1 0 2 7-8  3
9.Voinţa 2 Pierşinari          4 1 0 3 6-8  3
10.Victoria Podu Rizii        4 1 0 3 8-16  3

6 comentarii:

  1. Arbitrul nervos cu nervii

    Salut,am postat un comenrariu din data de 21.09.2010,de pe LIGA SATELOR,in care se pare k au fost implicati tot cei 2 arbitri de la intalnirea GURA FOII-ODAIA TURCULUI.

    Fotbalişti care să agreseze arbitrii se găsesc pe toate drumurile şi în toate diviziile. Arbitrii agresori mai rar. La meciul Neajlovul Puntea de Greci – Argeşul Ungureni, tuşierul Stoica Vasile s-a dovedit extrem de combativ. Nervos până peste limita admisă de legile sportului , tuşierul a avut o problemă cu fotbaliştii echipei oaspete, şi ei extrem de agresivi din cauza unor decizii de arbitraj pe care le considerau incorecte. Ca să nu rămână niciodată dator, tuşierul s-a înjurat pe toată durata reprizei a doua cu jucătorii din Ungureni care evoluau pe banda dreaptă, mai mult părţile promiţându-şi, tur-retur, corecţii fizice la proximele întâlniri.
    Cum lucrurile au evoluat normal pe scara violenţei, de la înjurături s-a trecut la agresiunea fizică. La finalul meciului, un jucător al oaspeţilor, eliminat în repriza a doua, s-a îndreptat spre tuşier cu intenţia de a-i strânge mâna, un gest absolut cavaleresc în aparenţă. Atingerea nu a fost una de bun augur, fotbalistul decizând că nu ar strica să-i sucească arbitrului unul din degete. Din acest punct arbitrul a explodat pur şi simplu, fiind cu greu oprit să nu-l bată pe jucător, în meleul creat scăpând câteva ghionturi sănătoase. Cel mai nedumerit în toată povestea era centralul Stoica F. prins în poziţie de offside. Mai mult conflictul a continuat în afara terenului, doar intervenţia gazdelor oprind o bătaie 11(fotbalişti) la 2 (arbitri), cu ultimii foarte vocali şi generoşi în gesturi războinice.

    RăspundețiȘtergere
  2. La acel meci am fost martor ocular, ba chiar la final am intervenit, la propriu, ca lucrurile sa nu degenereze.

    RăspundețiȘtergere
  3. "Meciul"dintre Odaia Turcului si cei doi arbitri s-a mutat in instanta si pe la Jurnalul de Dambovita,unde si arbitri si cei de la odaia isi sustin cauza........insa daca ai fost la acel meci,de la Puntea de Greci,ai idee ce fel de caractere st acesti oameni si cum se disputa un meci arbitrat de ei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vazut...ligasatelor a contribuit prin ricoseu astfel incat in Jurnalul de Dambovita sa ajunga si punctul de vedere al celor de la Odaia.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am obs k a.ti trimis acest comentariu si la jurnalul de dambovita......multumim pt obictivitate,deoarece la AJF nu am avut parte de acest lucru,unde ne.am prezentat cu un memoriu care nu a a fost luat in considerare.......unde nu a contat punctul nostru de vedere,dp care a venit decizia de suspendare a terenului propiu,cu toate k nu noi am fost echipa organizatoare(zece etape,300lei amenda),iar in momentul in care am zis k vrem sa facem apel la decizia anuntata,ni s.a spus sa stam linistiti,k la apel sunt "sanse"mari sa fim exclusi din competitie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Forța românești tinetio mai tare bafta

    RăspundețiȘtergere