duminică, 9 septembrie 2012

Etapă nebună

Etapă agitată. Arbitrii amenințați la Românești, dublă legitimare la Odaia Turcului, care poate aduce victoria gazdelor, rezultat amuzant la Braniște după ce oaspeții au sosit la teren direct de la nuntă.
Derby-ul de la Răscăeți s-a încheiat cu un egal, bănuiesc neamical, Voința Vișina merge din bine în mai bine, iar echipa din Ungureni a cunoscut prima înfrângere în Onoare.

Rezultate parţiale
Promoție Vest
Săgeata Branişte - Neajlovul Puntea de Greci 8-0
Unirea Româneşti - Vulturii Petreşti 4-3
Dinamo Odaia Turcului - Voinţa 2 Pierşinari 3-4
Viitorul Gura Foii şi Voinţa Podu Rizii  au stat
Onoare 4
Petrolul Răscăeţi - Viitorul Vişina 3-3
PCM Ungureni - Lumina Ziduri 1-3
Voinţa Vişina - AS Corbii Mari 4-0
Juventus Crovu - Viitorul Şelaru 4-0
Update
CS Petreşti - Spicul Jugureni 2-0
Odobeşti - Olimpia Morteni 5-0


13 comentarii:

  1. Vointa Visina si-a respectat blazonul si a castigat la pas cu o echipa modesta,dar de apreciat intrucat si-au respectat adversarii,arbitrii si jocul de fotbal.Un meci frumos si spre deliciul publicului si spectaculos.Felicitari Vointa Visina!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. noi ramanem cu modestia,voi cu victoria.aveti intradevar echipa buna si cred ca veti avea un cuvant de spus impotriva echipelor fruntase.totusi nu am inteles de ce iati tinut pe 10 si pe 13 pe margine in prima repriza,pt.ca sunt jucatori f.buni?

    RăspundețiȘtergere
  3. ba sa sti k la rascaeti a fost un egal amical nu asa cum spui tu.....iti dai cu parerea fara sa fi fost la meci.uite k de data asta nu ai nimerit-o.......:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi pentru informatie. Egal neamical insemna ca nu a fost blat, credeam ca ambele echipe si-au aparat corect sansele. Dar daca tu sustii ca meciul a fost aranjat sa se termine egal, nu te contrazic.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu se pune problema de aranjament pentru sa jucat cu mare ambitie ,cu un arbitraj corect si cu cel 15 ocazi pentru petrolu ,si 5 pentru viitorul .

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa am banuit si eu, stiam rivalitatea, dar daca omul m-a certat, insistand ca a fost un egal amical, l-am crezut pe cuvant.:))))

    RăspundețiȘtergere
  7. CS Petresti .CM. - Spicul Jugureni 2-o Stiinta Odobesti - Olimpia Morteni 5-o .

    RăspundețiȘtergere
  8. ..D-le DeDe e ,,tare" tipu..ce-a vrut sa sscrie si cea iesit!..in fine!..mai greu cu logica sau cu exprimarea!

    RăspundețiȘtergere
  9. Alo baietii....ziceati ca cei de la catunu sunt cum sunt......cautati ONOARE 2 si apoi vreau sa vad daca sunt asa cum spuneati voi ca sunt ......oricum o sa se vada pe viitor rezultatele acestei echipe.....

    RăspundețiȘtergere
  10. dupa modelul cu ....daca nu e si fudul sau de ce sa ma mai sterg la c..daca maine ma c.. iar.
    PS. daca nu s-a inteles , mesajul e pentru tipul tare care a vazut meciul , dar degeaba...

    RăspundețiȘtergere
  11. Cine esti bai pretenas ? ca prea te ei de toti si nu ati da nimeni nicio satisfactie probabil nu ai avut jucarii cand erai mic....

    RăspundețiȘtergere