luni, 17 septembrie 2012

Mici războaie


Fotbalul ne oferă surprize pe bandă rulantă. Mai rar auzi de fotbalişti bătuţi de arbitri, dar în promoţia dâmboviţeană se întâmplă şi acest lucru. Conform comentariilor postate de cei care au fost la meciul de la Gura Foii, doi arbitrii, fraţi, au vrut să-şi arate muşchii în faţa unui jucător de la Odaia Turcului. Aceasta este una din variante, cu siguranţă mai există şi altele referitor la acest incident. De o surpriză au avut parte şi jucătorii de la Puntea de Greci, care în minutul 90 conduceau cu 4-3 şi în prelungiri au primit două boabe.În onoare a plouat cu goluri, 25 de reuşite în patru partide.

Rezultate parțiale
Promoţie Vest
Victoria Podu Rizii- Neajlovul Puntea de Greci 5-4
Viitorul Gura Foii- Dinamo Odaia Turcului 2-0
Unirea Româneşti şi Vulturuii Petreşti au stat.
Onoare 4
Viitorul Şelaru - Ştiinţa Odobeşti 5-1
Lumina Ziduri - Voinţa Vişina 5-1
Petrolul Răscăeţi - PCM Ungureni 3-3
Viitorul Vişina - Olimpia Morteni 5-0

11 comentarii:

  1. vedeti comentariu explicit cu ce s.a intamplat pe pagina precedenta

    RăspundețiȘtergere
  2. Am repostat si aici comentariul. Ceea ce spui, mai jos, este extrem de grav, astept sa vad care sunt masurile care se vor lua dupa aceste incidente. Cum ar fi ca peste 3 etape acesti arbitri sa fie delagati la Odaia Turcului?
    ...
    juktor odaia17
    Totul a inceput de la central si de la tusier( STOICA FLAVIUS si fratele acestuia STOICA VASILE ),care le.a permis gazdelor(la "rugamintele" doctorului veterinar Bardes)jocul foarte dur si au trecut cu vedere unele lovituri,cum a fost faza de unde a pornit tot scndalul........jucatorul de la odaia cu nr5 a fost injurat de tusier si amenintat cu un cap in gura,iar acesta ia raspuns cu o injuratura(cred),moment in care tusierul la chemat pe central si ia spus k a fost injurat si sa.i arate cartonasul rosu.....atunci s.a iscat o mic meleu(in care nu a fost bruscat nici un arbitru)cu proteste din partea echipei oaspete,unde s.a inplicat si jucatorii si spectatorii de la gura foiI.....nr 4 de la gura foii lovindu.l pe nr 5de la odaia cu un cap in gura,chiar in sub privirile tusierului......dp ce s.a incheiat mica incaerare,tusierul a fost intrebat dc a vazut acea lovitura,insa o spus ca nu a vazut nimic,zambind smechereste.......Centralul a chemat jucatorii care a considerat ca au fost implicati in acea faza si ia aratat cartonasul galben la nr 5 de la odaia,cartonasul rosu nr 4 gura foii si la indicatiile tusierului un cartonas rosu la nr 3de la odaia,in acel moment nr 3 s.a indreptat catre tusier sa.l intrebe ce s.a intamplat,acesta cred ca s.a speriat si la lovit pe jucator cu fanionul peste fata,dp care a fugit....s.au strans iar toti jucatorii gazde si oaspeti,centralul(am intekes ca omul e bodyguard prin cubluri)a venit atunci si ia infipt mana in gat la nr3 de la odaia,iar pe la spate tusierul a venit in fuga si i.a dat un pumn la jucator lasandu.l inconstient......in acel moment a inceput un scandal in care au fost loviti toti jucatorii de la odaia de catre gazde si spectatori,dar si arbitrii au primit cateva lovituri(insa si de la spectatori)......insa sa arbitrezi in acest mod,unul sa.ti infiga mainile in gat si celalalt sa te loveasca de la spate din fuga,cred ca nu puteau sa se astepte la altceva.Jucatorul de la odaia a fost luat cu salvarea de la teren,dus la gaesti pt investigatii,de acolo trimis la targoviste iar de la judetean pt ca nu aveau aparatura a fost trimis la floreasca,pt a i se face tomograf,deoarece nu.si mai revenea acuzand stari de ameteala si voma.....Sper k am fost cat mai explicit si pe viitor arbitri sa se limiteze doar la arbitrat(sa nu mai vina cu figuri de prin cluburi pe unde mai au joburi)iar jucatorii doar la fotbal,deoarece la acest nivel jucam de placere si nu avem nimic de impartit unii cu alti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E cam acelasi lucru intamplat la ziduri cu brigazile de arbitraj "a patriei muma".A se observa ce brigazi de arbitrii vin la meciurile echipei ziduri...prin rotatie...avand aceeasi lectie invatata "sa castige cei mai buni".Cat de adevarat e ca si-au platit din vara arbitrajele nu stim,dar stim in ce maniera este arbitrata aceasta echipa si cat de defavorizate sunt adversarele ei.Intr-o lume in care vrem corectitudine nu mai conteaza mijloacele.Vom vedea cine si ce castiga...

      Ștergere
  3. Nu stiu cum ar fi pe teren,dar dp meci cei doi arbitri si cu jucatorii de la odaia turcului s.au intalnit la spitalul din gaesti(acestia refuzand tratamentul acordat de personalul spitalului gaesti si au cerut trimitere la spitalul din pucioasa),unde nu s.a mai intamplat absolut nimic,fiecare si.au vazut de treburile lor........De mentionat ca celalalt tusier nu a avut de suferit nici un incident,deoarece el si.a vazut de treaba lui si s.a ocupat numai de arbitrat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Spicul Jugureni - Juventus Crovu 2-0 . AS Corbi Mari - CS Petresti .CM. 1-1 Viitorul Visina - Olimpia Morteni 5-0 . ,nu 7-0 cum a-m fost informat .

    RăspundețiȘtergere
  5. Viitorul Vişina - Olimpia Morteni 6-0 NU 5-0 DESTEPTILOR!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dar cine au fost marcatorii acestui mare derby?????...geniule ;)

      Ștergere
  6. Buibar a zis ca a batut cu 7-0 an INFO TARG. a ,aparut 5-0

    RăspundețiȘtergere
  7. Surpriza nu a fost doar pentru jucatori de la Puntea de Greci, ci si pentru gazdele de la Vointa Podu Rizii.
    Un joc de fotbal placut.

    RăspundețiȘtergere
  8. uuu cei de ziduri cei mai "buna echipa'=))) fara arbitri se bate la retrogadaree ei aia buni din 5 goluri 4 manari 1 corect cotonogari rusineeeeee pt o echipa care cik a fost in d

    RăspundețiȘtergere