marți, 22 mai 2012

Programul etapei


30 de comentarii:

  1. Buna intrebare! Banuiesc ca sunt initialele unei firme. Poate ne lamureste cineva de la Ungureni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ....am aflat!!!.. Partidul Comunist Muncitoresc!!

      Ștergere
  2. Daca nu e Partidul Comunist Magyar tot e bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. ..din experienta ta?!..a fost o lupta mai apriga la promovare ca anul acesta?!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca intrebarea imi este adresata, raspunsul este da. Anul trecut Zavoiu si B Visina au promovat destul de lejer, doar Branistea amenintandu-le putin suprematia. Acum mai multe echipe au fost implicate in aceasta lupta.

    RăspundețiȘtergere
  5. pacat ca vremea va fi rea pentru a esi un meci frumos la petresti dumineca antre ionesti si rascaeti pentru ca nu conteaza locurile an clasament ci rivalitatea antre vecini speram sa iasa un meci frumos

    RăspundețiȘtergere
  6. .cu siguranta o sa EASA un meci frumos ANTRE vecini!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Simpatizantii echipei Vointa Visina care vor sa insoteasca echipa la Braniste sunt asteptati la 9 la Sala de sport
    hai Vointa , hai Vointa ..haideeeeeeeeee!

    RăspundețiȘtergere
  8. O sa va primeasca cei din Braniste cu paine si sare, covor rosu, si toate cele "bune".
    Merita deplasarea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. probabil ii primeste pe fiecare cu acelasi tratament cum au fost primiti la randul lor!

      Ștergere
  9. ce a facut ionesti cu rascaet?????

    RăspundețiȘtergere
  10. BRANISTE VISINA CARE A FOST SCORUL??????????

    RăspundețiȘtergere
  11. Branistec_ Visina_
    7-4 meci sub asteptari al celor de la visina lipsa celor 5 titulari plus un arbitraj execrabil ( contestat de ambele echipe) nu scuza scorul si nici feliciatrile echipei invingatoare!
    Branistea nu a lovit a jucat frumos si cu respect!..
    Feliciati Branistea!
    hai Vointa hai Vointa..haideeee!
    ..au injurat pe Rascaeti..ce-or fii avand toti cu ei??!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O doamna/domnisoara Cristina, arbitru central , care a vrut sa se afirme mai rau ca Tudor in liga 1.
      a cam dato-n bara !

      Ștergere
  12. CUM SA JUCAT LA BRANISTE ? SA JUCAT FRUMOS? SAU SA JUCAT LA RUPERE CA DE OBICEI ??????

    RăspundețiȘtergere
  13. pai dupa 12-2 an tut pentru rascaeti a-ti dai seama ca nu te aplauda si te jnjura! invidia e mare!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. amice , in comentariul de mai sus se scrie "TOTI", si prin asta eu inteleg ca este vorba de toate echipele din serie.

      Ștergere
  14. cat sa terminat puntea de greci ungureni ?

    RăspundețiȘtergere
  15. cine stie cat a fost scorul comisani gura foi?

    RăspundețiȘtergere
  16. SUPORTER PETROLU27 mai 2012 la 10:41

    care toti maestre?visina tot sloganul se face din partea celor de la visina din cauza invidiei,sa vazut ce valoare are visina se lauda ca e cea mai buna echipa ,sa vazut ultimile rezultate ale lor 0 pucte ! vati luat si voi dupa ei?

    RăspundețiȘtergere
  17. După câte observ Voinţa Vişina în ultimele etape (cred că ultimele 5 meciuri) nu au mai luat puncte (decât cu Hulubeşti)...
    oare asta este echipa aia de ligi superioare de care se tot vorbea...cand vă ziceam că este o echipă meteorică, de duzină, au sărit toţi în sus cu prelegeri despre ce este fotbalul, ce înseamnă el, cum se joacă, despre mentalitatea superioară a unor jucători, foşti sportivi de performanţă, "îndoctrinaţi de fotbal", din Vişina.
    Sunteţi jalnici, penibili, de plâns...
    O să terminaţi pe cel mult locul 6 seria asta...

    RăspundețiȘtergere
  18. Locul 5 nu au cum să-l mai piardă dar ai dreptate în mare parte...prea le ştiu pe toate! Sunt curios să-i urmăresc la anul...

    RăspundețiȘtergere
  19. pretenas pt.multi dintre voi e usor sa va uitati la un sport numit fotbal si sa spuneti ca e usor sau ca il joaca niste jucatori "meteori"...doctori in fotbal nu cred ca s-au afirmat pana acum pe aceste postari,ci doar fiecare s-a pronuntat de cum a crezut de cuviinta...acest campionat a fost poate cel mai strans la acest nivel in ultimii ani si asta datorita primelor 6 echipe ce au cautat sa se afirme...unele prin fotbal,altele prin alte mijloace si metode...daca la anumite echipe o buna organizare i-a facut pe majoritatea sa inteleaga ca pe langa jocul de fotbal in sine mai ai nevoie si de alte lucruri,iar la altele poate doar prezenta era importanta(uneori nici aia-vezi cate neprezentari au fost pana acum),asta nu inseamna ca fotbalul ca si fenomen e atat de usor de practicat...in concluzie, poate intelegi cum sta treaba, fiecare echipa va avea un parcurs bun sau va putea sa se desfasoare atat vreme cat au o buna organizare si un tel comun...daca nu ai de niciunele atunci vei face parte din marea clasa a "celebrilor" ANONIMI!!!...p.s. unii dintre noi chiar suntem indreptatiti sa vorbim de fotbal,in prisma studiilor facute si a nivelului la care am jucat...odata...cu respect!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Simt nevoia să clarific situaţia...ai înţeles greşit...nu am spus niciodată că Vişina are jucători "meteori" ci că Voinţa Vişina este o echipă meteorică, şi din păcate ultimele rezultate chiar o confirmă....
    Pentru jucătorii din Vişina tot respectul!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. in fine,ai dres busuiocul...ideal ar fi ca toate echipele sa aibe cat mai multi si mai buni jucatori pt.a vedea fotbal pe teren...sa aibe oameni interesati de fotbal,sport si miscarea sportiva in sine pe langa echipe sau in comune(dat fiind nivelul)...sa aibe oameni dispusi sa investeasca...sa aibe baze si mijloace materiale...sa aibe suporteri civilizati(nu maimute care sa agite spiritele)...si de asemenea la nivelul asta ar trebui ca forul si brigazile de arbitrii sa fie de alta calitate...dupa tot acest campionat(poate cel mai disputat) poate la anul vom vedea o MICA-mare schimbare in randul echipelor judetene,indiferent de nivel si liga...Fotbal-Fair-Play!Have fun!

    RăspundețiȘtergere