luni, 16 martie 2015

Voința Ionești, performera etapei




Prima etapă a returului a aparținut fără drept de apel gazdelor, cu singură excepție, menită să întărească regula. În derby-ul suferinței, Voința Ionești a smuls un punct - mic pentru linia de clasament, dar enorm pentru moralul tinerilor ei jucători – de la Spicul Jugureni. Disputa primelor clasate a fost tranșată categoric de către Știința Odobești, echipă care este în continuare favorită la promovarea în liga a 4-a.

Rezultate (seniori + juniori)
Petrolul Rascaieti- Flacara Zavoiu 2-1 (2-3 juniori)
Vointa Visina- Dinamo Odaia Turcului 4-0 (6-0 juniori)
Stiinta Odobesti- Unirea Romanesti 6-1 (1-3 juniori)
Olimpia Morteni- Corbii Mari 3-0 (1-0 juniori)
PCM Ungureni-Viitorul Burduca 5-1 (4-2 juniori)
Viitorul Selaru-  Olimpia Picior de Munte 3-1 (3-2 juniori)
Sportul Mogosani-Sageata Taxi Catunu 3-0 (3-0 juniori)
Spicul Jugureni- Vointa Ionesti 2-2 (3-4 juniori)

6 comentarii:

  1. Ionestiul A scapat de BABE si acum joaca fotbal.

    RăspundețiȘtergere
  2. am vazut ionestiul duminica cu spicul...nu-i mai laudati atat ...joaca fotbal zero ....felicitari pentru punct dar fotbal zero....ii asteptam in etapa 7 la visina sa le aratam fotbal ! bafta ionesti !

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarul este k daca jucati cu noi,asa cum ati jucat cu cei de la odaia ,adica sa ne rupeti la picioare,nu avem nici o sansa....Cat de despre fotbal nici voi nu ati rupt gura targului,asa k venim sa va batem!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. ha ha ha babe sunteti voi si asa cum spui babele au tinut echipa in onoare altfel vai de voi, oricum nu va vad bn pe cei de la ionesti o sa vedeti pe parcursul returului, o sa iesiti singuri de pe teren ca sa nu va umple poarta de mingi, sa va luati saci la voi ca s-o mai goliti. Apropo cei de la jugureni daca aveau echipa din cupa cu CS PETRESTI nici nu se mai auzea de ionesti, asa ca pispirei de la echipa joc de glezne si ciocu mic, fapte nu vorbe ca vi s-a urcat talentu la cap, barim la ce spuneti demonstrati codasilor

    RăspundețiȘtergere
  5. Problema nu se pune in acesti termeni (babe...) jucatorii mai experimentati au dus echipa in onoare - cinste lor- cei mai tineri care joaca acum trebuie sa o mentina la acest nivel.

    RăspundețiȘtergere
  6. corect ce spuneti dar la ce rezultate au nu ma mira nimik si inca ceva norocul a fost de partea lor ca sa nu retrogradeze dupa retragerea echipei Catunu oricum n-o sa mai faca mare lucru deja s-a vazut in etapa a-17-a cu mogosani cu un scor care spune tot. Respect dn. Dan pt comentariu.

    RăspundețiȘtergere