duminică, 27 octombrie 2013

Nervi locali cu finalizare la Târgovişte

Derby-ul local de la Coada Izvorului a fost întrerupt din cauza violenţelor, după care a fost  urmat de o avalanşă de acuze. Cum nu am fost la faţa locului, comentarii telepatice nu fac. Dar punem umăr la umăr câteva din părerile celor care au fost la faţa locului. 
"E jalnic sa lovesti cu pumnul, intr.un meci de fotbal...nu cred ca my e nevoie de alte comentarii.", a postat pe acest blog  Jucător Coada Izvorului. Într-o postare -comentariu apărută pe contul de facebook al echipei din Coada Izvorului, dar şi pe site-ul dâmbovitapenet.ro se spun următoarele: "in minutul 60 cand arbitrul acorda penalti clar , dupa care este lovit in secunda urmatoare de jucatorii echipei Puntea de Greci si pune punct meciului. Asta in conditiile in care in prima repriza a mai fost lovit odata de un jucator al oaspetilor pe care la eliminat". Cristinel a comentat şi el pe Liga Satelor: "Cei de la Puntea de Greci aveau dreptate nu a fost PENALTI !". Un jucător de la Puntea de Greci, care nu neagă incidentele violente, are şi alte amănunte:"La pauză cineva din anturajul celor de la Coada Izvorului i-a promis arbitrului o sută de lei. Cum a început repriza a doua a dat penalti. Chiar şi jucătorii din Izvor recunoşteau că nu a fost". O altă sursă vorbeşte de un arbitraj tendenţios dornic să să ajute gazdele, care nu reuşeau un meci prea grozav.

Precizare: indiferent de motiv, violenţa nu are ce căuta pe un teren de sport.

Fără nicio legătură cu cele de mai sus citez dintr-un bătrân lup de mare: "Preţul unei prostituate spune totul despre calitaţile ei! Nimeni nu apreciază curvele ieftine"

10 comentarii:

  1. jucator as coada-izvorului27 octombrie 2013 la 13:29

    cei ce au auzit discutii sau promisiuni de bani , a fost ceva adevarat, insa nu arbitrilor, ci a fost o gluma facuta cu, capitanul celor de la Puntea de Greci (iuli), fapt care poate fi confirmat de el. Sa facut o gluma pe baza eliminarii acestuia. Dar na, gura lumii....stiti cum e! Iar de penalty, nu spun decat atat, daca arbitrul a deci sa acorde, inseamna k a fost si cuvantul lui nu.l poate schimba nici macar pumnii jucatorilor de la Puntea de Greci, care mai aveau putin si bateau si gazdele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Coada Izvorului s-a grabit sa arunce toata vina pe Puntea de Greci, dar cine trebuie sa se ocupe de siguranta arbitrului? Echipa gazda, care acum 2 saptamani nu a avut asistenta medicala la stadion. Arbitrul trebuia sa-i elimine pe jucatorii scandalagii iar oamenii de ordine -OBLIGATORII- trebuiau sa asigure.............ordinea. la comisie pot aparea surprize!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. capitan AS Coada-Izvorului28 octombrie 2013 la 06:12

      nu stiu cine esti, insa iti spun ca arbitrul e specificat clar in raportul sau , ca a fost lovit imediat dupa acordarea loviturii de pedeapsa...a fost lovit in teren de juktorii echipei oaspete, iar din cate stiu eu, in timpul unui joc de fotbal, acei oameni care asigura siguranta arbitrilor, nu stau pe terenul de joc, ci in afara lui. Ei au intervenit , insa abritrul a fost lovit in terenul de joc de jucatorii echipei oaspete, care logic , erau mult mai aproape de el , decat cei ce asigura ordinea. Un lucru kre elimina orice semn de intrebare, este specificatia clara a arbitrului ca a fost lovit in timpul meciului , in terenul de joc, iar oameni de oridine au intervenit si l.au condus la masina, unde nu au avut loc alte incidente care sa.i puna in pericol integritatea arbitrilor. Dar suntem foarte multi care ne dam cu parerea, insa foarte putini cunoastem regulamentul. Iar daca nu a avut asistenta medical, am pierdut meciul , nu a fost nici o problema.

      Ștergere
    2. Stai linistit, ati castigat deja cu 3-0, la comisie cel mult ii scot din competitie pe sarbi.

      Ștergere
    3. capitan AS Coada_Izvorului28 octombrie 2013 la 08:27

      nu vrea nimeni asta( excluderea celor de la sarbi), insa imi pare foarte rau ca meciul sa terminat asa, si ca sa pus o "pata neagra" sa zic asa , asupra comunei ,pe subiect de sport, asta in conditiile in kre ne cunoastem foarte bine, unii dintre noi suntem sau am fost colegi, prieteni , si e pacat ca meciul nu a avut un sfarsit normal, indiferent de rezultat. Iar legat de acele zvonuri cu bani la arbitri, fiti calmi, pentru ca a fost o gluma facuta in timpul pauzei pe baza cartonasului primit de Iuli, iar ceilalti au interpretat gresit.Noi abia strangem de la fikre jucator ca sa platim barmul, nici vorba sa mai dam 100 de lei peste. NU TRAGEM LA PROMOVARE !!!!!

      Ștergere
  3. mai dede"s vad ca incurajezi injuriile cu perversiuni..pacat...vad ca tii si partea alaora de la visina

    RăspundețiȘtergere
  4. Incurajarile erau ironice, ca dovada ca amatorii de perversiuni au inteles si s-au oprit. Lumea ma cunoaste drept un atlet al limbajului civilizat, pe care il incurajez si-l promovez.

    RăspundețiȘtergere
  5. ..bine va iertam,...atunci sa puneti ,,ghilimele"...noi suntem ,,culturisti" ai vorbelor din pacate

    RăspundețiȘtergere
  6. Am inteles si va aprob, sunteti amatori de subtilitati lingvistice incrustate in bazaltul dur al punctuatiei. De azi inainte umblu inarmat cu ghilimelele la cingatoare.
    :)))

    RăspundețiȘtergere