vineri, 4 octombrie 2013

Nervoşii, trecuţi pe bară

Comisia de Competiţii şi Disciplină a AJF Dâmboviţa a pus din nou piciorul în prag, nu o face foarte des, eliminând din Promoţie Vest nervoasa echipă din Podu Rizii (foto). Cu siguranţă că nu e un motiv de bucurie dispariţia unei echipe, asta înseamnă mai puţin fotbal în judeţ, dar trebuie salutată decizia de a pune stop oricărei forme de violenţă pe terenul de sport. Ar fi trist să ne întoarcem la starea de fapt de acum 20-25 de ani, perioadă din care am încă amintiri plăcute: o sticlă primita direct în cap la Morteni şi un sprint agonizant prin pădure la Burduca.
Îmi permit şi o mică recomandare către AJF, dacă în sezonul viitor echipe precum Pitaru (care se retrage în mod repetat) sau Podu Rizii se reînscriu în campionat ar trebui să plătească, măcar în tur, baremurile de arbitraj şi la meciurile din deplasare. Ce vină au, pe criza asta, echipele care au plătit arbitrii, au jucat, au câştigat, iar acum când trag linia nu au nici punctele câştigate pe teren şi au rămas şi fără bani.

PS
Iata un fragment dintr-un comentariu postat de un jucător de la Odaia Turcului săptămâna trecută: "PODU RIZI- ODAIA TURCULUI 2-2........insa arbitrul a trebuit sa intrerupa jocul deoarece atat el cat si jucatorii de la odaia tr. au fost luati la bataie de catre jucatorii de la echipa gazda,cat si de spectatori........totul a inceput de la jucatorul cu nr 7,cel care la lovit pe portarul de la odaia,aplicandu-i o lovitura de k1 direct in coaste,in timp ce acesta a prins o minge deasupra capului,fiind neprotejat........in loc sa-si ceara scuze pt lovitura,jucatorul de la echipa gazda ,i-a mai aplicat o lovitura inca unui jucator,care si-a permis sa-l intrebe de ce a lovit'iar dupa acesta s-au napustit si ceilalti jucatori(nu toti),cat si spectatorii,lovind in stanga si dreapta.........vazand k situatia a degenerat arbitrul a fluerat finalul meciului,moment in care toti cei prezenti,de la gazde,au sarit sa-l bata........" Dacă doar 25% din cele relatate mai sus sunt conforme cu realitatea şi tot este foarte grav.

2 comentarii:

  1. juktor AS Coada Izvorului4 octombrie 2013 la 05:04

    ai mare dreptate,,,..am platit arbitraje, am castigat ambele meciuri cu cele excluse, si acum ne trezim k jumatatea turului, k ne snt luate punctele. Nu mi se pare normal ca aceste decizii sa fie luat in felul asta. cred k daca o echipa, incepe turul , iar dupa 5,6 etape e exclusa, toate meciurile ar trebui validate cu scorul de 3-0, deoarece , acea echipa a disputat my mult de un meci.....dar, na ...............

    RăspundețiȘtergere
  2. urmeaza macar 70% continuare ,fiindca centralul a luat o decizie ce lor li se parea nedreapta.Prin ce momente am trecut noi din echipa Dinamo Odaia Turcului care am venit insotiti de copii,unii de nepoti, prin ce momente cumplite a trecut brigada de arbitrii care s au baricadat in propria masina parca asta conta pentru multimea aia nebuna?

    RăspundețiȘtergere