joi, 14 noiembrie 2013

Fair play, please

După o scremere scurtă, ajf-ul a îndreptat parţial eroarea de a programa meciul din Cupa României dintre AS Coada Izvorului şi Neajlovul Puntea de Greci (duminică ora 11.00) pe terenul echipei mai bine clasate. Că în baza criteriului geografic se putea găsi şi o altă împerechere care să evite reprogramarea  unui meci care a provocat suficient de mult scandal este o altă discuţie. În baza acestei stări de fapt cei din Puntea de Greci au ocazia să demonstreze că nu sunt aşa cum au fost descrişi chiar şi de vecini de comună şi să ofere o lecţie de fair play. Fără legătură cu acest meci, dar legat de ce se tot aude de pe la meciurile din judeţ, noţiunea de  fair play exclude inclusiv tentativa de mituire a arbitrului, nu se rezumă doar la ciomăgeală, rasism şi trivialităţi orale.

3 comentarii:

  1. Capitan as coada_izvorului14 noiembrie 2013 la 07:38

    foarte corecta decizia ajf, si sper ca duminica , pe langa faptul ca suntem vecini, sa demonstram ca noi, jucatorii suntem si prieteni!! Sa aratam ca meciul trecut s fost doar un moment de ratacire, un moment nervos, si ca avem bunul simt si educatia necesara sa facem un meci de fotbal frumos, care sa aiba un final placut,iar cine e mai bun duminica sa castige.

    RăspundețiȘtergere
  2. si sa demonstram k desi suntem intro liga inferioara in judet sa oferim un spectacol fotbalistic de care lumea o sa vorbeasca numai de bine....

    RăspundețiȘtergere