vineri, 1 noiembrie 2013

Doi ani de vacanţă



Dai un pumn, dacă îl dai tu,  şi te laşi de fotbal cel puţin doi ani, chiar dacă îl dă altul. Evident că nu se merită, indiferent de cât de mult sânge rău îţi poate face decizia unui arbitru. Conform unei informaţii publicate de sportdambovitean.ro, Comisia de Competiţii şi Disciplină din cadrul AJF Dâmboviţa a decis ca  în urma incidentelor de la meciul dintre AS Coada Izvorului  şi Neajlovul Puntea de Greci "fotbalistul echipei oaspete care a lovit arbitrul să primească o suspendare de doi ani".Ca de fiecare dată la mijloc cade unul dintre cei mai puţini agresivi fizic - nu zicem nimic de partea verbală - jucători ai formaţiei. De altfel, cu foarte mici excepţii, echipa e una "liniştită", chiar prea "liniştită" pentru gustul publicului, tocmai de aceea e păcat că un incident de acest fel să arunce o astfel de pată pe "obrazul" unei formaţii cu destulă vechime în fotbalul dâmboviţean.. 

Ca să ne facem o imagine a haosului care guvernează fotbalul mic din judeţ, trebuie să spunem că delegatul echipei din Puntea de Greci a fost  informat la sfârşitul şedinţei comisiei că jucătorul respectiv a fost suspendat ... un an. Pe de altă parte,  respectivul jucător a fost eliminat încă din prima repriză şi logic nu avea cum să se afle pe teren în momentul izbucnirii incidentului (min. 60) care a dus la oprirea meciului. Martorii spun că respectivul fotbalist nu l-a lovit pe arbitru în niciun moment al desfăşurării evenimentelor,  doar înaintea eliminării din prima repriză i-ar fi "confiscat" puţin fluierul. 

PS
Rămâne cum am stabilit: FĂRĂ VIOLENŢĂ!

13 comentarii:

  1. mafia arbitrilor va distruge fotbalul din DB

    RăspundețiȘtergere
  2. acum nu.i corect pentru ca nu acea pers a lovit .....dar asta este romania

    RăspundețiȘtergere
  3. Coada Izvorului – Puntea de Greci 3-0, a decis comisia joi. Rezultatul acesta era trecut pe siteul AJF inca de luni. Au anticipat decizia, e de ras ce se intampla.

    RăspundețiȘtergere
  4. cei de la Puntea de Greci intai ar trebui sa.si vada de jocul lor,iar apoi de al arbitrului.Tot timpul injura arbitrul si il sicaneaza......era normal sa se ajunga si la lovirea lui,acum urmeaza sa.i ia pe adversari la bataie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. .....capitanul fiind unul dintre care injura tot timpul,atat pe arbitri,cat si pe jucatorii oaspeti.Nu stiu ce linistiti ia.ti vazut pe cei din Puntea de
      Greci,deoarece alaturi de Piersinari si Podu Rizi,fac parte din echipele care practica un joc foarte urat,cu intrari cu mult peste regulament,iar cand arbitrul doreste sa le dea galben (de rosu nici nu se pune problema) este injurat si amenintat cu bataia

      Ștergere
    2. Din pacate pe toate stadioanele se injura si se vorbeste urat. Vizavi de jucatorul respectiv am facut precizarea ca nu este agresiv fizic, dar e iute in materie de vorbe. La niciun meci de la Puntea de Greci la care am asistat nu am vazut vreo agresiune fizica din partea gazdelor la adresa adversarilor sau a arbitrilor. Daca ai cunostinta de un episod care sa ma contrazica astept amanunte.
      Nu pot decat sa sper ca incidentul de la Coada Izvorului a fost un accident, dar daca se mai repeta astfel de iesiri regulamentul trebuie aplicat cu severitate maxima iar echipa sa fie eliminata din toate competitiile.
      Dar nu acesta este fondul problemei, lipsa de coerenta in decizii la nivel central duce la o astfel de stare de fapt, in care si echipele care nu au pus niciodata probleme ajung sa-si piarda complet busola si sa se manifeste de o maniera inacceptabila pe un teren de sport.

      Ștergere
  5. .....se pare k la ultimul meci au pus in aplicare amenintarile.

    RăspundețiȘtergere
  6. asta-i curvasaraieee...cei de la Puntea De Greci erau mai buni! au gresit ca au facut galagie,insa unii arbitri nu stiu pe ce lume sunt.Fortaa Puntea De Greci! Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Izvor vrea bani de la primarie si fac scandal sa scape de sarbi, sa apuce ei. rusine, fortza Vointa Ionesti.

    RăspundețiȘtergere
  8. Capitan Coada-Izvorului2 noiembrie 2013 la 03:36

    Poate ca vrem, insa nu prin astfel de mijloace, stai linistit. Juktorii de la Izvor si Puntea de Greci sunt si vor ramane in continuare prieteni, ce sa intamplat a fost o stare de moment, pentru ca noi punem suflet(ambele echipe), jucam pe bani nostri. Legat de cei de la Ionesti, nu stiu daca va intereseaza asa mult, pentru ca nu jucati pe bani vostrii, tot timpul aveti bani de la primarie, asa cum ati primit intotdeauna....toata lumea stie asta, insa acest subiect a inceput sa fie dezinteresant.

    RăspundețiȘtergere
  9. Echipa mai buna trebuie sponsorizata...normal,

    RăspundețiȘtergere
  10. "Captain tail spring" esti nemultumit ca primarul da bani la Ionesti ////desi nu da//// si voi tocmai fusereti imbracati de primarie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. n vreau o port o conversatie contradictorie q un anonim....pe voi cne va imbracat? ...

      Ștergere