duminică, 22 aprilie 2012

Cifra zilei: 4


În urma rezultatelor din această etapă, Petrolul Răscăeţi a revdevenit lider, Cătunu a urcat pe poziţia a doua, iar Gura Foii, care a stat, a căzut pe ultima poziţie a podiumului.
 La capitolul dezamăgire totală punctează Voinţa Ioneşti, până se inaugurează noul teren există pericolul să cadă în afara clasamentului.

Rezultate
Petrolul Răscăeţi- Voinţa Vişina 4-0
N. Puntea de Greci - Săgeata Branişte 4-1
Voinţa Ioneşti - Săgeata Cătunu 1-4
Ungureni - Odaia Turcului 4-0
FC Comişani - Dacia Hulubeşti 3-0*
Viitorul Gura Foii a stat

30 de comentarii:

  1. ce a facut ungureni odaia turcului

    RăspundețiȘtergere
  2. a batut si ungureni sigur ..nu mai stiu scoru dar am vb cu odaia si au zis k au pierdut

    RăspundețiȘtergere
  3. acum daca se poate afisati clasamentul mersi

    RăspundețiȘtergere
  4. bai frate deci a fost la rascaieti hotie curata 3 rosii di 2 penaltiuri nedate si plus ogramada de galbene acolo nu sa jukat fotbal

    RăspundețiȘtergere
  5. rascaetiul nu a invins prin valoare a invins prin vointa...asta e o echipa trebuia sa piarda si de data asta a fost visina...comentariile nu isi mai au rostul....nu v-a scos nimeni minge din poarta

    RăspundețiȘtergere
  6. plus k daca erea 5=0 la pauza pt rascaeti nu se supara nimeni.....2 bari si alte 3 ocazii clare....asa k nu mai vorbiti de arbitrii.

    RăspundețiȘtergere
  7. arbitrajul a fost destul de bun...observatorul a vazut ce s-a gresit si ce s-a facut bine...jocul a fost lasat destul de liber.

    RăspundețiȘtergere
  8. bai tu ce meci ai vazut ???de nu mai poti de atata valoare la rascaieti joci cumva acolo??iati furat paia la greu si o dai in valoare...un egal ,meritati si voi si ei..

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce dreaqu sa fure rascaetiul pretenas, cand visina a avut 2 suturi pe poarta!Furat, nefurat rascaetiul a invins visina de 2 ori, odata la visina acasa asa ca "Lasatzi-ne sa ne pregatim de liga campionilor" iar voi mai antrenati-va:))aveti timp si la anu in promotie

    RăspundețiȘtergere
  10. ce fotbal ati jucat voi hora mare hauleanu sau sarba an caruta va bateam si la visina fara probleme 2 bari 7 ocazi mari 4 goluri

    RăspundețiȘtergere
  11. nu a contestat nimeni valoare celor de la visina,sunt cativa jucatori peste cei de la rascaeti cu mult....dar cu 3 flori nu se face primavara....azi ati avut o zi mai proasta si rascaetiul a castigat pe merit

    RăspundețiȘtergere
  12. care merit ???? arbitrajul a fost de asa natura incat Visina nici nu se putea apropria de poarta.Normal ca au avut ocazii cei de la Rascaieti daca arbitrul ii trimitea tavalug catre poarta,si inchidea ochii la niste faze clare rupte din filmele cu Van Damme.Asa ca sa nu mai vorbeasca cei de la Rascaieti ca au castigat pe merit.Pacat de conditiile care sunt acolo,si or sa vada ei mai sus daca promoveaza.Rusine arbitrului ca s-a manjit pentru 2 mici o bere si 2-3 milioane acolo

    RăspundețiȘtergere
  13. Cine este pe primul loc Marius? Răscăeţiul a învins clar Vişina de două ori anul ăsta... Scor 7-1 (3-1 în tur). Voi vorbiţi de arbitraj care în meciul tur aţi avut un penalti cadou... voi vorbiţi de K1 şi cotonogeli!?
    Dacă meciul ăsta se juca la Vişina cred că eram linşaţi...

    RăspundețiȘtergere
  14. Am fost şi eu la meci şi pot să vă spun că în afara unui cartonaş roşu care se putea acorda celor din Răscăeţi în repriza a doua nu am sesizat mai nimic suspect la arbitraj...oricum, am înţeles că a fost şi un observator la meci, aşa că nu înţeleg comentariile la adresa arbitrilor.
    Întotdeauna cei care pierd se scuză şi au fost furaţi de arbitrii, de terenul înclinat, de minge, de jocul dur al adversarilor, de vânt, de ploaie, etc.

    RăspundețiȘtergere
  15. toti au fost la meci si niciunul nu a vazut nimic...doar ca scorul la final arata 4-0 pt.gazde...oare cum???o mica istorisire a meciului suna cam asa...primele 5 min.ale jocului gazdele au lovit din orice unghi si prin orice mijloc oaspetii...cum a fost si un arbitru la meci acesta a concluzionat ca nu vrea sa strice meciul...deci nu putea da 2 "rosii" ca strica jocul...dupa 10min.de joc gazdele aveau o posesi rasunatoare de 3 degajari si-atat,apoi a venit ocazia in care cei de la rascaeti cu ajutorul vantului au dat dintr-o degajare de la jumatea terenului in bara(ce ocazie monumentala)...iar faulturi grosolane...iar nimic pt. a nu se strica jocul...si intr-un final dupa ce 10 de la oaspeti a fost tocat a aparut primul galben,probabil ca arbitrul se plictisea sa fluiere a paguba...in aceeasi maniera de joc a oaspetilor arbitrul mai fluiera si invers sa nu ajunga prea aproape de careul gazdelor si de la un fault invizibil pt.arbitrii a aparut golul de 1-0 pt.gazde..."publicul era in delir"!!!in sfarsit banii investiti si dati isi aratau adevarata fata...treptat a venit mult asteptata pauza in care aceeasi arbitrii trebuia sa se "schimbe la fata" in vestiarul gazdelor si nimeni nu a zis nimic...ca dupa pauza sa se reia partitura din prima repriza...gazdele cu sprijinul arbitrilor s-au mai lipit de un gol dupa ce din nou arbitrii in 2 faze consecutive nu au acordat penalty...ca si in prima repriza explicatia centralului a fost ca nu vrea sa strice jocul...totul decurge conform planului...2-0...faulturile deveneau tot mai invizibile,tinerile de tricou si loviturile fara minge nu fac parte din regulament pt.a fi sanctionate si iata ca din mult obisnuita degajare a oaspetilor a sosit si un gol muncit(singurul) de 3-0...in sfarsit oaspetii nu mai aveau motoarele la turatie maxima si chiar nu mai conta daca centralul mai acorda cate-o lovitura libera prin vreun colt al terenului...timpul se scurgea in favoarea gazdelor si surpriza...4-0...intradevar un meci extraordinar in care unii au jucat si altii au castigat...in care unii au observat si altii au arbitrat...pt.ca la final acestia sa intre in hora fratiei de la birtul din comuna unde s-au facut "impartelile" de rigoare...pacat ca au facut in vazul multora...sa vedem daca acea persoana care a filmat are curajul sa dea filmarea pt.un test de arbitraj la un for superior pt.a se schimba regulamentul de fotbal la nivel mondial cu regulamentul de fotbal dambovitean...rascaetean...felicitari castigatorilor,aplauze invinsilor,jos palaria pt.ambii decari(cei mai buni jucatori),laude primariei pt.baza sportiva si sa nu uitam de "mult meritatele aprecieri materiale" ale brigazii de arbitrii si observatorului...fotbal de valoare in Dambovita!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. esti si prost si fraier. voi sunte-ti in fotbal de 2 ani si noi din veci. la visina cand vedeau mingea de fotbal alergau cu cutitul dupa ea ziceau ca este pepene. a-ti adus valori de 2 lei in loc sa juca-ti cu aia cu care a-ti incepit acum 2 ani. astia iau banii si pleaca nu-i doare de rezultatul vostru. erau mai buni ai vostrii. a ajuns rezerva si dany si sande si altii nu mai sunt deloc. tu spui ca asa s-a jucat la rascaeti? confunzi fotbalul cu oina. a-ti venit cu capul mare ca voi face-ti si desface-ti. noi am stiut sa pregatim meciul cum trebuie. voi venind cu capul in nori si entuziasmati de alte meciuri a-ti constatat dupa 90 minute de joc ca scorul este 4-0 pentru noi.acum ce sa zice-ti si voi. ne-a omorat la rascaeti. v-a omorat dracu si aroganta voastra nu rascaetii. daca se termina 1-0 erau suspiciuni .dar 4-0! imi pare rau ca v-a stricat golaverajul. zice-ti merci cu acest scor ca putea fi mai rau. ai uitat de cele 2 bare si multe alte ocazii. in felul asta o lua-ti si acasa nu cu 4 dar cu 2 sau 3 da. dealtfel a-ti mai luat acasa . apropos! de cate ori a batut visina pe rascaeti in ultimii 30 de ani? doar de 3 sau 4 ori a-ti jucat in campionat si de fiecare data a-ti pierdut.a-ti avut tresarire acum 2 ani .si atat.in rest rascaetiul a jucat ca a avut echipa ani la rand si voi le urmarea-ti performantele. indiferent ce o sa face-ti niciodata n-u o sa fie la vi ambianta de la rascaeti. aveti grija cu pepenele.

    RăspundețiȘtergere
  17. :-))))) asa nea gigi!!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. ciucurel esti si la minte si in pantaloni...esti certat si cu limba romana si cu soarta...voi numiti 2 degajari care au picat pe bara ca fiind ocazii???toata lumea v-a recunoscut meritul pt.cum ati aranjat meciul(observator si arbitrii...atat...ca visina v-a umplut tribuna de spectatori)...in rest...de rezultatul meciului arbitrii au fost cei care s-au ocupat...pt.ca li se taia cate 100ron din "barem"pt.fiecare gol primit de rascaeteni...si tot 100ron pt.fiecare gol marcat de aceiasi rascaeteni...poate nu stiai asta "ciucurica"...istoria poate va indreptateste sa vorbiti de palmares,dar prezentul e altul...normal ca va intereseaza sa bagati intrigi peste tot ca visina sa joace cu "unsprezecele" din tur pt.a nu avea adversari de calibru...nici cei de la bucuresti nu mai sunt fotbalisti,dar pt.nivelul asta inca pot si au adus un plus(pe care il vede cine trebuie)...pt.voi e ca acum 30de ani cand voi jucati fotbal cu pepeni cum ai zis,iar noi ii taiam ...la noi practica nu e sinonima cu prostia,ca la voi!pt.anumiti termeni ca sa intelegi ce am scris cauta in dex(dictionar explicativ roman)...totusi aveti o performanta in plus pe langa victoria asta "muncita",ca ati descoperit internetul...asa ca strangeti mintile luminate care au vizionat meciul si puneti-le la lucru pt.urmatoarele etape pt.a castiga la fel de "meritat"ca mai aveti 2 echipe de "invins"...gura foii si catunul!spun pas acestui episod cu franchete intrucat se vede ca aveti staff bun si visator!!!oricum victoria e a voastra si atat!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. cel putin ciucurel s-a semnat....tu de ce nu faci asta??LA ULTIMA PROPOZITIE AI INCEPUT SA FI SINCER!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Ce limbaj, ce exprimare, cata imaginatie...eu unul cred ca ti-a dictat mata cand ai scris!:))
    P.S.Pt. prietenul meu onanist si ofticat din Visina...treci peste frate ca faci ulcer de la atata stres!

    RăspundețiȘtergere
  21. Petrolul Răscăeţi - Voinţa Vişina
    4 - 0
    Restul...............

    RăspundețiȘtergere
  22. La mulţi ani Gigi!
    Când Ciucurel juca fotbal tu doar învăţai să mergi...
    De o lună vă lăudaţi că veniţi la Răscăeţi să învingeţi, că ne invadaţi,să ne pregătim sacii ptr. goluri, că ne umiliţi, că nu ştiu ce mai faceţi...
    Aţi pierdut...ştiu...este greu să recunoşti că adversarul te-a învins după ce o lună de zile ai râs de el şi te-ai lăudat ce tare eşti...
    Cei din Răscăeţi şi-au văzut de treabă şi v-au umilit la toate capitolele...până şi suporterii voştrii nu au mai suportat umilinţa şi au plecat în huiduieli cu 5 min înainte de final...
    Cât despre echipa voastră grozavă: îţi dai seama cât de mult sau consumat după înfrângerea asta dacă râdeau şi se cinsteau cu bere în vestiar...
    Poate aveţi unii jucători mai buni decât noi dar nu aveţi echipa ca a noastră...

    RăspundețiȘtergere
  23. eu nu am ce zice rascaietul abatut dar asta nu a fost fotbal mie unu mia parut rau k am venit la meci pt ce pt o ciomageala la ce arbitrukui aluia rusine sai fie ala trebuia omorat ia mancat meciul unei echipe care muncea pt promovare visina ia prim pe ras cu bratele des kand a venit dar ras ei cik au echipa sunt barca pakat de stadion si hai vointa stiu k vointa e mai buna vointa nui nimik.

    RăspundețiȘtergere
  24. După scris şi exprimare eşti din Vişina...
    Să nu faci ulcer de oftică...
    Asta este, iar aţi luat bătaie de la Răscăeţi...o să vă batem până învăţaţi să ne scrieţi măcar numele corect...ANALFABETULE CARE EŞTI

    RăspundețiȘtergere
  25. va vedeti toti profesori de limba si literatura romana...va vedeti strategi,patrioti si cine stie ce alte genii "agricole"...incheiati subiectul asta cu "marea" victorie de la rascaeti ca scorul va ramane acelasi,arbitrii vor face la fel si altadata,iar derby se va numi si data viitoare!asa ca mai pastrati si pt.data viitoare si lasati idiotii de la meci care nu au vazut nimic sa se exprime si vis-a-vis de alte meciuri...viitoare!noi am scapat de visina(rezultat nefavorabil) si voi(rezultat favorabil),dar asta nu inseamna ca nu a vazut toata lumea ce "strategii" aveti...vine deplasarea mult asteptata...sa vedem daca veti pastra pretul de deplasare sau veti mai scade pt.ca ati batut acum la scor si sunteti mai buni...deci cota e cea care vorbeste...daca aveti aceeasi brigada e sigur ca nu veti primi gol pt.a nu li se taia din "barem" :))))))) un anonim prezent la cele mai importante meciuri ale seriei!

    RăspundețiȘtergere
  26. De unde eşti? ...după câte îmi dau seama nu eşti nici din Vişina şi nici din Răscăeţi...
    Să fim serioşi până la capăt şi să recunoaştem că întotdeauna gazdele au fost favorizate de arbitrii...arbitrul care a arbitrat meciul de la Răscăeţi, şi spune toată lumea că le-a băgat-o celor de la Vişina de 4 ori în poartă, a arbitrat Răscăeţiul şi la Gura Foii unde la scorul de 1-1, în repriza a doua a refuzat să acorde 2 penaltiuri clare (2 henţuri) ptr Răscăeţi, ca să nu mai vorbim de presiunea de pe margine asupra arbitrului dar mai ales asupra tuşierului.
    La Vişina, în tur, la scorul de 1-0 ptr Răscăeţi, arbitrul acordă penalti cadou gazdelor, şi toată repriza a doua a fluierat numai într-o singură direcţie...
    Astea sunt doar două exemple pe care mi le aduc acum aminte, ca să nu mai vorbim de jucătorii dublu legitimaţi pe care-i ştim cu toţii că joacă pe la Gura Foii, Ungureni, Vişina sau Cătunu...
    După părerea mea la Răscăeţi în meciul cu Vişina nu s-a întâmplat nimic anormal ptr liga în care se joacă...
    Îmi vine să râd totuşi când mă gândesc că la acest scor se mai comentează ceva...fel de fel de strategii...Vă imaginaţi ce s-ar fi comentat la 1-0?
    "Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul".

    RăspundețiȘtergere
  27. Unu' care v-o da la cioc26 aprilie 2012 la 06:34

    Ce sa le faci, e multi prosti!*


    *exprimarea este de asa natura ca sa inteleaga si visina!!!
    :))comuna de LOSERI

    RăspundețiȘtergere