marți, 14 septembrie 2010

GHINION


Mă simt lovit de ghinion în materie de pasiuni fotbalistice! Luând-o de sus în jos, constat cu tristeţe că echipa naţională se târăşte cu greu în lumea a 3-a a fotbalului european, fiind egala Albaniei şi Belarusului. FC Argeş a murit, deşi Penescu nu vrea să o îngroape lângă Dobrin, şi după 3 etape are fix 0 puncte, într-o ligă secundă extrem de slabă, cu formaţii alcătuite pe genunchi. În fine, dar nu la final, Neajlovul Puntea de Greci şi Voinţa Ioneşti îmi oferă lovituri după lovituri, reuşind împreună să strângă 3 puncte din 24 posibile, înfigându-se pe ultimele 2 locuri al promoţiei vest din Dâmboviţa. Dacă nu ar fi fost meciul direct probabil nici aceste 3 puncte amărâte nu ar fi existat. Duminică au suferit alte două înfrângeri, Neajlovul a pierdut la Vişina, scor 0-1, iar Voinţa a fost zdrobită de Cătunu, 1-4.
Ca o încununare a lipsei de noroc microbistic, nici măcar Tottenham nu merge foarte grozav în Anglia, sper ca diseară în meciul cu Werder Bremen să facă ceva.

PS
Duminică voi fi prezent la meciul de acasă al Neajlovului. Să fie clar, nu mai înghit o nouă înfrîngere... sau o sa încerc cu o bere, autoprimă de înfrângere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu