duminică, 23 martie 2014

Soare la Ioneşti, ploaie ...de goluri la Puntea de Greci

Sub un soare de mai, Voinţa Ioneşti a terminat la egalitate partida cu Viitorul Burduca, scor 2-2. Meciul a fost unul aprig disputat, dar fără durităţi gratuite, doar arbitrul, bine frezat, simţinând nevoia să se bage în seamă mai mult decât era cazul, fragmentând nepermis de mult meciul. Oaspeţii, o echipă bine pusă în teren, au avut cel puţin 20 de lovituri libere din preajma careului gazdelor, fără să reuşească să le fructifice, iar gazdele au speculat la maxim cele 2,5 ocazii de gol pe care le-au avut.



La Puntea de Greci s-a înregistrat un adevărat festival de goluri, Neajlovul înfigându-se definitiv în mocirla ultimelor locuri, după ce a pierdut cu 3-7 meciul cu Slobozia Moară. Pentru fotografiile de la Puntea de Greci mulţumim corespondentului nostru N.I.M..

6 comentarii:

  1. dinamo odaia turcului-juventus cazaci 3-0 , la cazaci echipa are mai multe meciuri cu primaria, campionatul conteaza mai putin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Olteiu si jucatorii de la Valea Mare fac treaba la Odobesti. ....Odobesti- PCM Ungureni 4-3. atentie la contestatii!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    RăspundețiȘtergere
  3. Picior de Munte-Vointa Visina 2-1

    RăspundețiȘtergere
  4. ONOARE VEST
    Voinţa Ioneşti – Viitorul Burduca 2-2
    Spicul Jugureni - Flacăra Zăvoiu 7-3
    AS Corbii Mari – Progresul Mătăsaru 1-2
    Viitorul Şelaru – Petrolul Răscăeţi 3-0
    Olimpia Picior de Munte – Voinţa Vişina 2-1
    Sportul Mogoşani – CS Petreşti 5-4
    Ştiinţa Odobeşti – PCM Ungureni 5-1
    Juventus Crovu – Olimpia Morteni 1-1

    RăspundețiȘtergere
  5. Visina macelarita la Picior de Munte de catre jucatorii echipei gazda si de asa zisul arbitru Dobre...rusine acestui arbitru

    RăspundețiȘtergere