marți, 3 septembrie 2013

Semne rele

De ce ne era frică înainte de startul noului sezon al promoţiei nu am scăpat. Prima etapă a înregistrat primele două neprezentări şi posibilitatea unor noi abandonuri prinde tot mai mult contur. 
Lumina Ziduri, o echipă care a dominat competiţia în Onoare, dar care nu se mai regăseşte, nu s-a prezentat la Pierşinari, iar Unirea Pitaru, o formaţie care în mod tradiţional abandonează competiţa până cade prima zăpadă, nu a ajuns la Lunguleţu.




Promoţie Vest – rezultate etapa 1
Unirea Slobozia Moară – Neajlovul Puntea de Greci 4-2
Viitorul Găeşti – AS Bâldana 3-0
Fulgerul Lunguleţu – Unirea Pitaru 3-0 neprezentare
AS Cazaci – Odaia Turcului 4-2
AS Coada Izvorului –  Voința Podu Rizii 4-0
Voinţa 2 Perşinari – Lumina Ziduri 3-0 neprezentare

11 comentarii:

  1. La ziduri sunt discutii mari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Speram sa le rezolvati si continuati in promotie.....

      Ștergere
  2. Coada Izvorului - fosta Vulturii Petresti- si Viitorul Gaesti sunt cele mai puternice din serie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Atentie mare!!! Ionesti are doua neprezentari la juniori si risca sa ajunga exclusa din aceasta cauza.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cei de ajf ar trebui sa se gandeasca mai bine cu echipele de juniori la liga a 5.....multe echipe st dispuse sa renunte la juniori din cauza problemelor financiare.Ar trebui incluse obligatoriu echipe de juniori de la liga a4.

    RăspundețiȘtergere
  5. LUMINA ZIDURI este cea mai buna echipa din promotie vest ! Ganditiva ca a castigat in ultimii 3 ani de 2 ori seria onoare vest si odata a terminat pe locul 2. Dar de fiecare data a cedat locul din motive financiare. As avea si eu o intrebare pentru administratorul blogului; pot sa-mi dau numele adevarat s-au tot sub forma anonimatului ? Eu sunt cel care a spus marea majoritate a scoruri-lor partidelelor de duminica ! Am descoperit acest blog acum cateva zile in urma si este foarte interesant. Sunt un fan al echipei de fotbal LUMINA ZIDURI !

    RăspundețiȘtergere
  6. E chiar de dorit sa va dati numele, sau un nickname relevant, pentru a ne cunoaste mai bine.
    Pentru scoruri va multumim, e foarte bine sa ne informam reciproc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi cer scuze pentru greselile gramaticale !
    LUMINA ZIDURI nu se va desfiinta. Sunt sigur de lucrul acesta ! Acum 13 ani in urma am fost cu echipa la Coada Izvorului. Un teren plin de baligi, o parte a terenului in deal si una in vale. Sper sa nu jucati pe acelasi teren ! Apropo; mai traieste nea Ion ? Un moment hazliu a fost cand nea Ion venea cu bara transversala la umar pentru a putea incepe jocul ! Acel meci a fost ultimul pentu Coada Izvorului. Echipa s-a desfiintat. O parte a terenului fiind in vale, iti trebuia cel putin trei - patru minute pentru a recupera mingea.

    RăspundețiȘtergere
  8. "Sper sa nu jucati pe acelasi teren ! Apropo; mai traieste nea Ion ?"

    Daca cele doua propozitii imi sunt adresate, nu pot sa raspund. Am copilarit in comuna Petresti, dar nu cunosc pe nimeni din Coada Izvorului.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai nu stiu de care ion vorbiti dar noi niste pustani am refacut echipa si incercam sa o tine.m cu proprile puteri finaceare.....poate gasim si un sponsor....,si terenul a mai fost imbunatatit speram ca in primavara va arata altfel...!

    RăspundețiȘtergere