miercuri, 20 martie 2013

13 (să sperăm) cu noroc



Rămânem şi în această etapă în zodia semi-abandonurilor şi a problemelor financiare acute.Conform situaţiei de duminica trecută Voinţa Ioneşti şi Neajlovul Puntea de Greci nu se mai înscriseseră în campionat din motive financiare.

Există însă și zvonuri că ambele echipe încearcă să-şi rezolve problemele în ceasul al 13-lea, avantaj pentru formaţia din Ioneşti care nu a fost programată în prima rundă a returului. În caz contrar cele două meciuri în care sunt angrenate (*) nu se dispută şi se ajunge în situaţia în care în această etapă se vor juca doar două partide. În O4 situaţia este mai stabilă, un singur abandon, Viitorul Vişina.

Promoţie VEST - etapa a 13-a
Săgeata Braniştea - Voinţa Podu Rizii
Unirea Pitaru - Neajlovul Puntea de Greci*
Dinamo Odaia Turcului - Voinţa Ioneşti*
Unirea Româneşti - Viitorul Gura Foii
Vulturii Petreşti şi Voinţa Pierşinari stau.
Onoare 4
Juventus Crovu - Olimpia Morteni
CS Petreşti - Viitorul Şelaru
Voinţa Vişina - Spicul Jugureni
PCM Ungureni - AS Corbii Mari
Petrolul Răscăeţi - Lumina Ziduri
Ştiinţa Odobeşti stă, Viitorul Vişina s-a retras din competiţie.

13 comentarii:

  1. Nu mai sunt bani nici la alte echipe mai mari de la Gaesti.

    RăspundețiȘtergere
  2. SE PARE CA VOINTA VISINA ECHIPA LUI JANEL BAIAT OBRAZNIC DE COMUNIST VREA SA DEA VINA PE ARBITRII, CICA AU FOST FURATI, POSIBIL, DAR EL LA UN COMENTARIU ANTERIOR VREA SA INDUCA IDEEA CA A FI COMUNIST E UN LUCRU BUN, MAI OBRAZNICATURA FARA PAR (A SE VEDEA INCEPUTUL DE CHELIE)TU VREI SA SPUI CA NOI CONTRIBUABILII NU AVEM DREPTUL SA CEREM CA IN ACEASTA ECHIPA SA JOACE IN PROPORTIE DE 70% COPII DIN COMUNA, CA NU DAM O APA SAU UN SUC LA SFARSITU MECIULUI? ITI REAMINTESC MAI SAMSARULE DE TERENURI CA NOI PLATIM TAXE SI IMPOZITE SA-TI ETALEZI TU CUNOSTINTELE MANEGERIALE DE MARE ANTRENOR SI TOT NOI ACESTI CETATENI AI ACESTEI COMUNE CONDUSA DE PSD SI DE SERGIULICA FARA FRICA SI ACESTA DIN URMA CEL MAI TARE PRIMAR DE DUPA REVOLUTIE CARE A REUSIT IN 9 ANI DE MANDAT SA NE SCOATA DIN EPOCA DE PIATRA SI SPRE LAUDA LUI SA NE ADUCA IN EVUL MEDIU TIMPURIU, ITI PLATIM TIE SALARIUL, AI GRIJA CUM VORBESTI OBRAZNICATURA COMUNISTA CA S-AR PUTEA PESTE 3 ANI SA TE INTORCI DIN NOU LA MOARA DE LA SMA SI DIN NOU SA AI PANTALONII MURDARI SI RUPTI IN FUND, NU CA ACUM I-AI AVEA MAI CURATI, AI GRIJA MAI OBRAZNICATURA CA S-AR PUTEA SA-TI IEI UN SUT IN FUND SI TU SI SLEATCA DE PSD-ISTI, S-AR PUTEA CA ACESTI PLATITORI DE TAXE SA SE SATURE INTR-UN FINAL DE ACESTE PROGENITURI COMUNISTE SI SA TE EXPEDIEZE UNDE TI-E LOCOL ADICA LA MOARA, LA PORCI LANGA SANDEL ANGAJATUL TAU...HAI VOINTA VISINA ECHIPA PLATITORILOR DE TAXE NU ECHIPA LUI GARSON, JANEL, SERGIULICA SI LICUTA(APROPO DE MARELE VICEPRIMAR CIRCULA ZVONUL CA A VRUT PRIMARUL SA-I BAGE CALCULATOR IN BIROU, NU CA EL AR AVEA SI LICUTA CAND A VAZUT CALCULATORUL S-A SPERIAT ATAT DE TARE INCAT A SUNAT LA 112)
    PS. CICA SI PRIMARUL A AVUT UN EPISOD NEFERICIT CU CALCULATORUL, S-A CERTAT CU CONTABILUL CA A DAT 1000 DE EURO PE UN CALCULATOR CARE NU AVEA NICI MACAR TELECOMANDA????????? HAI VOINTA...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba retardatule:)))lasati numele:)))sau esti cristi covrig:))))

      Ștergere
  3. .....incepe JIHADUL la Visina.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ca sa nu existe confuzii.

    JIHÁD (cuv. arab „efort”, „luptă”; „război sfânt”) s. n. Îndatorire religioasă, comunitară prin excelență, impusă musulmanilor, de a răspândi islamul pe cale pașnică sau prin război și care pune un accent deosebit pe lupta individului cu sine însuși. După unii învățați, j. prezintă două aspecte: j. mare (lupta spirituală) și j. mic (acțiunea militară). Conform doctrinei islamice, există mai multe căi de îndeplinire a acestei obligații: cu inima (propria purificare spirituală), cu vorba (susținând cea ce e drept și corectând răul) si cu sabia (purtând război cu „necredincioșii” și cu dușmanii credinței islamice). J. trebuie purtat de către bărbați, celor uciși, declarați, martiri, fiindu-lu promis Paradisul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tari glumele cu calculatorul...asteptam continuarea...

      Ștergere
  5. marian răscăeţi24 martie 2013 la 04:49

    Petrolul Răscăeţi - Lumina Ziduri 1-6 seniori ,3-0 la juniori

    RăspundețiȘtergere
  6. marian răscăeţi24 martie 2013 la 08:00

    CS Petreşti - Viitorul Şelaru 2-6

    RăspundețiȘtergere
  7. marian răscăeţi24 martie 2013 la 08:03

    Vointa Vişina - Spicul Jugureni - 0-3
    PCM Ungureni - AS Corbi Mari 1-0

    RăspundețiȘtergere
  8. ODAIA TURCULUI - IONESTI 3-3

    RăspundețiȘtergere
  9. Săgeata Braniştea - Voinţa Podu Rizii 3-0

    RăspundețiȘtergere
  10. ce a patit marea echipa din Visina? s-a dizolvat!

    RăspundețiȘtergere
  11. nu au jucat vointa visina a stat a jukat viitorul visina ca de la vointa nu au fost decat 4 baieti asa ca jihadu e slab :)))))))))))))

    RăspundețiȘtergere