luni, 23 aprilie 2012

Timpuri noi şi meciuri grele


Derby-ul etapei se va juca, la Petreşti (aşa era la ultima strigare) acolo unde joacă echipa din Ioneşti, care de doi ani nu mai are teren pentru că acesta se renovează, se reconstruieşte, se reamplasează, se retrasează şi din câte am înţeles, în sfârşit, se inaugurează. Destul de complicat. În fine, Voinţa Ioneşti joacă în compania celor din Comişani într-o luptă aprigă pentru evitarea penultimului loc. Ioneştiul vine cu un atac somnolent, 17 goluri în 14 etape, iar Comişanii prezintă o apărare visătoare, cea mai slabă, dacă ţinem cont doar de echipele care încă mai joacă. Spectacol garantat. Neajlovul pare să aibă o misiune imposibilă la Cătunu, în cazul în care şi-o şi asumă. Vişina e cu sacii în căruţă, iar Răscăeţiul şi Gura Foii au deplasări, cel puţin teoretic, destul de grele.

Etapa viitoare
Săgeata Cătunu -  Neajlovul Puntea de Greci
Săgeata Branişte -Viitorul Gura Foii
Dinamo Odaia Turcului - Petrolul Răscăeţi
Voinţa Ioneşti - FC Comişani
Voinţa Vişina -Dacia Hulubeşti  3-0*
PCM Ungureni – stă

11 comentarii:

  1. Vin alegerile va fi gata si terenul de la Ionesti si din alte multe sate din DB. Florin Popescu are grija sa mai scoata niste voturi sin asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ma intereseaza politicienii si nici Popescu. Daca alegerile reusesc sa-i determine pe alesi sa faca ceva si pentru comunitatile care ii propulseaza in fruntea bucatelor, atunci ar trebui sa aiba loc alegeri mai des.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu trebuie amestecata politica cu activitatea sportiva,decat pt.promovarea si sprijinirea activitatii sportive!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. hai petrolu rascaeti

    RăspundețiȘtergere
  5. potoliti-va blatistilor!!!mai opriti bani si pt.campanie ...sau pt.sezonul urmator...vedeti ca mai aveti doar cateva meciuri de cumparat pana la final...daca nu le cumparati le aranjati cu arbitrii!dar macar schimbati un pic partitura...apelati si la perdea!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. voi vorbiti de fotbalcand cand toata viata voastra va uitati la noi ca voi aveati echipa 2 ani si 10 ani nu stiati ce ala fotbal cand vedeati mingia fugeti cu cutitele dupe ea ziceti ca e pepene

    RăspundețiȘtergere
  7. rascaieti se bucura si ei acum de primul loc...pana etapa viitore knd o sa treaca Gura-Foii...si asa cei de la rasc treb sa stea un meci si mai pierd 3puncte asa k aveti grija pt locul 2:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Uiţi că aproape tot sezonul Răscăeţi a ocupat primul loc, chiar detaşat...dacă nu se retrăgea Pitaru (unde Răscăeţi a jucat şi a muncit ptr cele 3 puncte din tur, nu ca alţii), diferenţa ar fi fost mult mai mare...dc nu crezi poţi da înapoi să vezi clasamentele afişate după fiecare etapă...
    Răscăeţi sigur va câştiga seria, este cea mai constantă echipă, avem 10 v, 1 e, şi doar 4 î, ca să nu mai vorbim că avem cel mai lejer program...

    RăspundețiȘtergere
  9. lasa pitaru....la final o sa scrie detasat locul 1 GURA-FOII..Locul 2 Rascaieti..spre deosebire de ''altii'' cum zici tu ..noi am castigat doar pe teren ...si va bateam si la voi dar dupa cum se stie la rascaieti joaca si arbitru pt voi ..asa k ciocu mic si joc de glezne..:))

    RăspundețiȘtergere
  10. Dacă nu mă înşel, Gura Foii a pierdut cu Pitaru, v-aţi bucurat că s-a retras Pitaru că aţi luat 3 puncte moca...iar despre arbitrul din retur de la Gura Foii nu ştiu ce poţi să mai spui, am avut 2 penaltiuri clare în repriza a doua la 1-1, aţi uitat cum îl scuipaţi şi înjuraţi pe tuşier la orice fază?
    Apropo, jucători din tur care jucau la voi pe fals ce mai fac?
    Din întâmplare cunosc bine unul dintre ei şi ştiu ce spun, aşa că ciocul mic şi joc de glezne...
    Dacă eşti prost stai în banca ta...nu mai semnaliza aiurea...

    RăspundețiȘtergere