luni, 3 octombrie 2011

Reclamagii


Dacă săptămâna trecută constatam amar că şmecheriile substituirii de fotbalişti nu au dispărut, acum trebuie să remarc faptul că nici reclamagii de serviciu nu s-au lăsat de meserie. Născuţi cu un acut simţ al dreptăţii fotbaliştii de la Cătunu au decis să facă şi ei o contestaţie la finalul meciului de la Puntea de Greci. De data asta se pare că nu prea au nimerit-o, contestând printre altele dreptul de joc al căpitanului de la Neajlovul (Iulian Oprea) dar dacă insistă la fiecare meci pe care îl pierd e imposibil să nu le iasă.
Revenind la golul marcat pe final, au dreptate, a fost înscris din ofsaid, dar e greu să ceri prea mult de la un tuşier care la o primă vedere pare abia intrat pe băncile liceului şi pe care îl înjuri non-stop. Frustrarea lor este oarecum de înţeles, dar era mult mai lucrativ dacă reuşeau să se concentreze în timpul partidei şi să fructifice o parte din ocaziile pe care le-au avut. Nu îmi dau seama cu ce îi ajuta în planul onoarei sportive dacă reuşeau, unsprezece fotbalişti şi cel puţin tot atâţia suporteri nervoşi, să bată un copil, care, îmbrăcat şi încălţat, cântărea cam 50 de kilograme?

UPDATE
La scurt timp după ce am notat cele de mai sus, aflu că şi Voinţa Ioneşti vrea să conteste rezultatul de la Comişani, deoarece gazdele ar fi introdus şi ele un "Maradona", care joacă prin Liga a 4-a.
Propun ca seria să se numească Dâmboviţa- Contestaţie .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu