luni, 3 octombrie 2016

Avalanșă de goluri



*** Gemenea îşi continuă galopul de sănătate, iar principala adversară, FC Potlogi a capotat, surprinzător în fața celor de la Cobia ***Vișina s-a respectat la Șelaru și a înscris încă o mână de goluri*** Găeștiul contestă scorul de neprezentare de la Coada Izvorului ***Voința Ionești se scufundă de la o etapă la alta ***54 de goluri au fost înscrise în acestă etapă, atacanții au fost la înălțime.



Rezultate 

AS Coada Izvorului – Viitorul Găeşti 3-0
 Dinbamo Odaia Turcului – Viitorul Burduca 7-2
Olimpia Picior de Munte – Sportul Gemenea 1-5
 Unirea Cobia – FC Potlogi 3-1
 PCM Ungureni – Știința  Odobeşti 4-2
Voința  Ioneşti – Sportul Mogoşani 2-6
 Viitorul Şelaru – Voința Vişina 2-5
 Petrolul Răscăeţi – AS  Corbii Mari 6-2
Spicul  Jugureni – Olimpia Morteni 2-1

4 comentarii:

  1. Gemenea, aceaste Barcelona a seriei vest este galactica,este de neoprit etc,etc!!!..mai sa fie...
    Trebuie sa recunoastem ca este net superioara aceasta jucarie a lui,,Tuci" si ne-a demoralizat pe noi muritorii de rand.
    Cea mai apreciata echipa ramane Visina cu jucatori autohtoni..cu cei mai multi suporteri.Va steptam duminica ..daca aveti ,,sange rece" sa veniti la Visina pentru a asista la macel..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este galactică pentru seria aceasta deoarece au jucători care au jucat în liga 3 și liga 2. Sportul Gemenea se numește doar anul acesta. În campionatul următor se va numi Lumina Ziduri. Jucătorii au salarii foarte mari, plus prime de joc. Din câte am înțeles au planuri foarte mari, și anume să ducă această echipă Lumina Ziduri cel puțin până în liga 3.

      Ștergere
  2. Voi rata galopul de sanatate, dar sper să aveti intelegere pentru o echipă aflată in mare suferintă din punct de vedere al jocului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sportul Gemenea are duminică cu Șelaru acasă. Următoarea etapă are la Ionești. Vă rog frumos să veniți la meciul cu Ionești să vă faceți o impresie despre echipă și în special despre patronul Negriloaia Daniel zis tuci.

      Ștergere