luni, 5 septembrie 2016

Violență, incompetență, rea voință




Avalanșă de acuze și nemulțumiri după etapa a doua a Ligii a 5-a. La Ionești, atât gazdele cât și oaspeții s-au plans de calitatea arbitrajului și de numărul foarte mare de cartonașe acordate. La Jugureni lucrurile au luat-o razna definitiv, jucători de la Coada Izvorului ajungând în spital. De altfel, echipa din Jugureni se transformă într-un caz, iar AJF-ul nu pare capabil și nici dispus să pună capăt violențelor. Echipa din Mogoșani acuză la rândul ei arbitrajul, la fel și formația din Burduca.
Carnavalul este abia la început, urmează lunga serie de etape intermediare, când multe formații vor claca din lipsă de efectiv. Probabil la Târgoviște există impresia că la Liga a 5-a evoluează fie fotbaliști profesioniști fie șomeri, nu oameni care mai și muncesc ca să se întrețină. Ca să nu mai vorbim de echipele de juniori, compuse în proporție de 90% din elevi activi, care miercurea mai merg și la școală. Rămâne cum am stabilit, incompetența face victime!


Rezultate
Voinţa Ioneşti - Dinamo Odaia Turcului 2-2
*Viitorul Şelaru - Olimpia Picior de Munte 2-3
*AS Corbii Mari - Viitorul Burduca 3-2
*Sportul Gemenea - Viitorul Găeşti 5-1
*Sportul Mogoşani - FC Potlogi 2-3
*Voinţa Vişina - Ştiinţa Odobeşti 13-3
*Olimpia Morteni - Unirea Cobia 5-3
*Petrolul Răscăieţi - PCM Ungureni 3-2
*Spicul Jugureni - AS Coada Izvorului 2-2

9 comentarii:

  1. Kosovo - Jugureni, acolo trebuie sa te duci cu SPP ca sa joci.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt maciucari malacii de la Jugureni...nici cu Coada Izvorului nu te incurci sunt provocatorii nr 1...tot scandalul de la ei a plecat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La meciul C.Izvorului-V.Ionesti din prima etapa,spectatorii de la echipa gazda au amenintat(cu bata)si injurat pe unul din tusieri,iar capitanul echipei gazda(Catalin)si portarul(nr.1)Marin,au amenintat si injurat pe central(sa vedem cum pleci de aici si iau umplut frigiderul cu carne.

      Ștergere
  3. Fritz nu se lasă? Iar s-a facut de ras (:))) nu mai postează el pe fb cum promoveaza anul asta cu Gaestiul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ati pierdut din cititori( scriitori)..scrieti numai de Ionesti bine ca nu mai e Puntea de Greci si Coada Izvorului echipa fara ,,suflet"..Mai putin scrieti de pilda despre Rascaeti si Visina.Visina are o echipa formidabila capabila sa bata pe oricine si Rascaeti la fel.Turneul de la Visina nu l-ati promovat deloc ..de fapt Ionestiul a fost invitata dar n-a venit..Vreti meciuri frumoase veniti la Visina sau Rascaeti

    RăspundețiȘtergere
  5. Ati pierdut din cititori( scriitori)..scrieti numai de Ionesti bine ca nu mai e Puntea de Greci si Coada Izvorului echipa fara ,,suflet"..Mai putin scrieti de pilda despre Rascaeti si Visina.Visina are o echipa formidabila capabila sa bata pe oricine si Rascaeti la fel.Turneul de la Visina nu l-ati promovat deloc ..de fapt Ionestiul a fost invitata dar n-a venit..Vreti meciuri frumoase veniti la Visina sau Rascaeti

    RăspundețiȘtergere
  6. Drum bun cititorule spre alte zone mai diversificate în informații. Scriu si eu despre ce pot si cand pot. Nu am timp si nici nu exista un alt impuls sa ma deplasez la Visina, Cobia, Mogoșani sau Picior de Munte. Nu mai locuiesc in zonă de mai bine de 20 de ani. Ionestiul si Puntea de Greci imi stau „in cale” și din această cauza am mai relaltat cate ceva despre meciurile din aceste sate. De turneul de la Visina nu am aflat,in schimb am promovat, dupa puteri, turneul de la Rascaeti, pentru ca am primit informatii de la State Gheorghita. Acest site este un moft dedicat „timpului pierdut”, când alergam pe maidanele din Dâmbovița, în rest, nicio pretenție, recunoștința este o floare rară așa că nu o caut și nu o culeg.

    RăspundețiȘtergere
  7. In ,,drumul" nostru spre informatii din L'equipe am ramas nostalgici dupa ,,moftul timpului pierdut'de altadata..pacat parca era frumos atunci..comentam cu totii ne certam si acum e prea multa liniste...parca si atunci erati plecat...dar in fine..!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Aveti dreptate, era mai multa activitate, in special din partea cititorilor-comentatori, oricum, fata de primavara, locul pare mai animat.

    Da, si atunci eram plecat, dar eram mai tanar! :)))

    RăspundețiȘtergere