luni, 2 noiembrie 2015

Fair-play-ul nu a murit!



Partida de la Ionești, dintre Voința și AS Corbii Mari, scor 3-2, a fost una plină de evenimente, dar din fericire spiritul jocului a fost înțeles și respectat de toți cei prezenți. Prezentăm telegrafic câteva dintre fazele mai încinse. Portarul oaspeților și un mijlocaș al gazdelor au părăsit terenul accidentați. Oaspeții au beneficiat  de un penalty la începutul părții a doua a jocului, fundașul care a lovit mingea cu mâna fiind eliminat. Spre final și un jucător al oaspeților a fost eliminat pentru un fault din spate. Meciul a fost prelungit cu aproape 7 minute, puțin lipsind ca oaspeții să egaleze.
Cu toate acestea nu a existat niciun moment în care spectatorii sau jucătorii să recurgă la gesturi deplasate. Există speranța că fair-play-ul nu a murit definitiv și chiar dacă unele decizii au stârnit nemulțumire, iar un adversar a intrat mai tare nimeni nu a sarit cu pumnii pe el sau pe arbitru. Se poate și fără violență!
PS
Partida a fost arbitrată de Denisa Comănoiu, care înțelegem că a avut un meci foarte greu, sâmbătă, la Ungureni, între Unirea din localitate și Flacăra Moreni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu