duminică, 27 septembrie 2015

Arbitru bătut la Zăvoiu!



Un alt arbitru a fost bătut  pe terenurile din Onoare Vest. După ce la Ionești, în urmă cu trei etape, portarul de la Jugureni l-a lovit pe central cu pumnul în față, aflăm de pe site-ul dambovitapenet că la Zăvoiu, mai mulți fotbaliști de la Odaia Turcului au sărit cu pumnii și picioarele pe centralul Iugulescu în primele minute ale meciului. Fără măsuri dure din partea comisiilor sportive abilitate, mai curând de cât ne-am aștepta, vom avea parte de o tragedie. 

Viitorul Şelaru – AS Corbii Mari 2-2
Spicul  Jugureni – Olimpia Picior de Munte 2-5
Olimpia Morteni – Voința Ioneşti 8-3
Voința  Vişina – Sportul Mogoşani 5-1
Petrolul  Răscăieţi – Pomicola Raciu 3-0
AS  Coada Izvorului – Viitorul Găeşti 5-2
Flacăra  Zăvoiu – Dinamo Odaia Turcului întrerupt.

10 comentarii:

  1. Dc arbitrul Iugulescu era lovit cu pumnii si picioarele de catre jucatorii de la Odaia,acesta probabil trebuia sa fie pe la spital.Insa,la solicitarea echipei oaspete(adica Odaia)asupra medicului prezent la meci pt a verifica starea fizica a centralului,acesta a refuzat vehement spunand ca nu are nevoie de ingrijire medicala,el fiind mai mult ocupat sa se injure de "mame si morti "cu un juc.de la oaspeti.Din pacate se omite faptul ca centralul a mai arbitrat ieri un meci de liga 4,ca se cunoastea foarte bine cu antrenorul celor de la Zavoiu,ca juc cu nr.9 ne-a injurat ca la "usa cortului "insa nici macar nu a primit avertisment verbal de la central,ca cei de la AJF trimit la un meci cu echipa de pe primul loc,doar doi arbitrii(din care unul fara experienta de doar 16 ani) in timp ce la liga 6 se trimite brigada completa.La faza din care s-a ajuns la oprirea meciului,acelasi juc cu nr 9(Aurica)a impins clar in atac,fapt recunoscut si de catre cei prezenti la meci, fundasul central al echipei Odaia,iar in urma avantajului creat,a ramas singur cu portarul si a inscris fara plobleme pt 1-1....In urma acestei faze s-a iscat um meleu la care au participat atat juc.echipei gazda cat si echipei oaspete,iar arbitrul a acordat cortonasul rosu unui juc.de la Odaia urmat imediat de sfarsitul meciului,pe motiv.....(sa.l intrebati pe el).Nu axistat avertisment catre echipa oaspete ca se va oprii meciul in 3 min dc nu se vor linistii,nu a fost solitata interventia medicului asupra centralului ca ar fi fost lovit........ Facem stire din orice.....,dar nu conteaza ca trebuie platim taxe,vize,arbitraje,iar tot felul de taxe catre ajf,iar la prima strigare,cei fara bani si relatii suntem furati fara probleme de catre arbirii cu "experienta".In final noi vom face memoriu cu privire la arbitrajul de astazi ,iar in functie de rezultat vom lua masurile necesare.....nu este exclus sa ne si retragem din acest campionat "formidabil"!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce hal de oameni, ati ajuns sa bateti arbitrul pentru greselile voastre in conditiile in care era o greseala a echipei si mai era o intreaga repriza de jucat pe langa timpul ramas din prima repriza iar scorul era doar 1-1; asa se strica fotbalul romanesc, cu oameni ca voi

      Ștergere
  2. Conform acestei descrieri arbitrul nu a pățit absolut nimic. Asteptam si o alta parere.

    RăspundețiȘtergere
  3. ....arbitrul a fos bruscat de catre un jucator al echipei oaspete,acesta primind cartonasul rosu,lucru recunoscut si in com.de mai sus,dar de aici pana a oprii meciul ca s-au strans mai multi juc.atat de la gazde,cat si de la oaspeti pe lg tine,este cale lunga(sau nu).Am inteles ca domnul arbiru mai avea un meci dp amiaza si probabil se grabea sa ajunga acolo

    RăspundețiȘtergere
  4. Bruscat e una, pumni si picioare este alta. E bine sa se stabileasca adevarul, pentru ca intreaga intamplare sa poate fi cantarita corect. Violenta strica fotbalul...dar si coruptia.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un atacant al echipei gazde si un aparator al echipei oaspete au sarit sa loveasca mingea cu capul, aceasta aflandu-se in aer, in interiorul suprafetei de pedeapsa... Mingea nu a fost lovita de niciunul dintre jucatori, iar dupa ce aceasta a atins solul, jucatorul echipei gazde a marcat cu usurinta, portarul fiind atent mai mult la arbitru decat la minge. Dl Iugulescu a acordat gol echipei gazde si imediat portarul a iesit la jumatatea terenului sa il bruscheze pe acesta. I s-a acordat cartonas rosu si imediat un alt jucator al oaspetilor l-a luat de gat pe arbitru si apoi mai multi jucatori ai echipei Dinamo Odaia Turcului s-au napustit asupra lui. Dupa ce o parte din jucatorii de la Flacara Zavoiu au intervenit, dl Iugulescu a reusit sa iasa din imbulzeala si a fluierat finalul jocului. Se putea observa o urma pe tibia arbitrului, aceasta provenind de la o gheata primita in timpul imbulzelii. Decizia Dl-ui Iugulescu a fost pusa la indoiala, insa acesta a spus ca anularea meciului in astfel de conditii este perfect regulamentara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Jucatorul oaspete nu a mai atins mingea deoarece a fost faultat clar de catre atacantul gazda,in rest ai descris f.bine ce s-a intamplat pe teren la acea faza.Se pare ca in aceea imbuzeala cineva l-ar fi lovit in tibie pe arbitru,dar de aici si pana la faptul ca portarul l-ar fi snopit in bataie cu pumnii si picioarele,iar cand nu a mai facut fata ar fi chemat si coechipierii,asa cum reiese din declaratia arbitrului pe la unele saituri media(incomod,dambovita pe net si jurnal de dambovita)este cale lunga.Am inteles ca dp meci(cele 19 min.) acesta s-ar fi oprit la barul de lg terenul celor din Zavoiu si s-ar fi cinstit cu antrenorul si cpt.echipei gazda,acesta fiind prieten cu cei mentionati mai sus.

      Ștergere
  6. Din mai multe bucati realizam un tablou intreg, ceea ce nu e deloc rau. Acesta este rostul exprimarii libere, sa poti acuza si sa te poti apara.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bai oameni buni ce este de inteles cum sa mai arbitreze pana la capat meciul dupa ce sa intamplat incidentul acela intradevar a gresit la acea faza care a fost fault in atac dar era min 19 al meciului cum sa, sari la bataie daca esti dezavantajat la o faza de arbitru asta numai la Odaia se face si cum ca sar cunoaste arbitru cu delegatul de la Zavoiu si cu capitanu astea sant povesti de domeniul sf care le inventeaza cei de la odaia chiar vreti sa credem ca aveau nevoie de ajutorul arbitrului Zavoiu sa bata pe Odaia si pe terenul acestora sa fim seriosi in loc sa fiti recunoscatori ca vau lasat sa jucati pe tertenul lor un tur de campionat voi sariti la bataie sa va fie rusine baietii de la odaia, ati batut pe cineva in campionatul acesta ca din cate stiu eu nu........si bateati voi la Zavoiu afara din campionat maciucarilor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca cei de la Odaia mai sunt maciucari !!! cei de la Zavoiu sunt tarani obositi care ies in evidenta numai prin tatuajele lor ...si se cred fotbalisti din toate punctele de vedere...

      Ștergere