duminică, 5 aprilie 2015

Mai bine, dar tot mai rău!

Voința Ionești, ”lanterna roșie” a seriei Vest din Onoare Dâmbovița, evoluează din ce în ce mai bine, chiar dacă pe tabelele de marcaj lucrurile arată...din ce în ce mai rău. Pare un non-sens pentru cei care nu văd meciurile. Înfrângerea Voinței în fața formației din Ungureni nu surprinde pe nimeni, poate doar pe domnii din comisiile de la Târgoviște care au ratat ocazia unei noi contestații, chiar dacă gazdele mai că se jurau că oaspeții au avut ceva implanturi, dar de pe ultimul loc și la 2-7 pe tabelă nu prea se cade să te ții de reclamații, mai ales când sunt specilalitatea adversarului. Jocul a fost unul bărăbătesc, bun, cu o singură excepție, un incident mai puțin plăcut soldat și cu o eliminare absolut justificată.
Faptul că gazdele iar au încasat patru goluri în ultimele 10 minute de joc ar trebui să dea de gândit. Echipa are câțiva jucători buni, dar din păcate pe final, după prea mult efort o parte dintre băieți uită pe ce posturi trebuie să joace și totul se transformă într-un talmeș-balmeș care îi bucură pe adversari. Ioneștiul nu mai poate pierde nimic în clasament, dar riscă să-și piardă bruma de suporteri, ușor acriți de atâtea goluri înghițite înainte de masa de prânz.

5 comentarii:

  1. Pacat de ce se petrece la Ionesti.

    RăspundețiȘtergere
  2. nui pacat conducerea este prosta si se mai si baga bani acolo...

    RăspundețiȘtergere
  3. Banii sa mearga la Coada Izvorulu echipa are traditie :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Au plecat babele de la echipa si din cauza asta joaca ionestiu bn bn di tat dupa cum se vede in retur si clasament, oricum nu-i vad bn si nu stiu cat o mai rezista sa ai poarta plina de mingi, pacat de stafu tehnic si antrenor ca sunt buni si cu ganduri mari care se fac mici, pacat, pacat........ :-) :-) :-) ;-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Da cine e antrenor la Ionesti? Ca Zarnescu e cu alta treaba.

    RăspundețiȘtergere