miercuri, 21 mai 2014

Despre procesomani!

Din categoria cititorii ne scriu, noi le răspundem, mai ales când aceştia ne trag de urechi, astăzi avem mesajul unui domn anonim: "Avem un lider meritat in aceasta serie, felicit echipa Progresul Matasaru pt parcurs, dar cea ce ma intriga este faptul ca proprietarul acestui site vede contestarile jucatorilor ca pe o infractiune, nu domnilor contestarea unui jucator este regulamentara in momentul cand este intemeiata iar Comisia de Disciplina din cadrul AJF Dambovita ar trebui sa ia masuri impotriva celor care joaca NEREGULAMENTAR". Fraza mea care a determinat această reacţie este următoarea "Progresul Mătăsaru este în proporţie de 99% promovată în Liga a 4-a după un parcurs de regularitate în care a reuşit să facă faţă  adversarelor nu doar pe teren ci şi  la comisii, acolo unde formaţia din Ungureni s-a dovedit a fi o regină, neîncoronată, a contestaţiilor".

Nu a spus nimeni că este neregulamentar ca o echipă să conteste dreptul de joc al unui jucător sau altul, dar este absolut comic să faci acest lucru etapă de etapă. Dacă toate adversarele tale folosesc jucători "pe fals" atunci competiţia este neserioasă şi fie determini autoritatea care o organizează să ia măsuri dure, fie te retragi cu demnitate dintr-un campionat viciat de astfel de lucruri. E anormal să alimentezi cu bani visteria AJF etapă de etapă şi să constaţi că nimic nu se îndreaptă.

Apropo şi de "contestaţiile întemeiate", să vedem ce a decis Comisia de Disciplină pe 8 mai: "Meciul Petrolul Răscăieţi-PCM Ungureni (în teren 5-2), se omologhează cu rezultatul din teren, meciul Viitorul Burduca-PCM Ungureni (în teren 4-3 pentru Burduca), se omologhează cu rezultatul din teren, meciul PCM Ungureni-Progresul Mătăsaru (în teren 8-1 pentru Mătăsaru), se omologhează cu rezultatul din teren".  Să auzim numai de bine, în speranţa că nu îmi veţi contesta dreptul la opinie la vreo comisie.


*PROCESOMÁN, -Ă, procesomani, -e, s. m. și f. Persoană care are mania de a intenta procese juridice. – Proces + suf. -oman. Sursa: DEX '98 (1998) 

9 comentarii:

  1. un milionjumate contestatia.

    RăspundețiȘtergere
  2. ma bucur ca va m atras atentia replica dumneavoastra a venit promt, nu este prima data cand postati comentarii acide vis a vis de contestatari (vezi contestatari de serviciu )postat tot aici,dar ideea este ca nu sunteti impartial cum ar trebui domnule DEDE, eu sunt Toader de la Selaru, am avut o singura contestatie intemeiata in localitatea dumneavoastra de domiciliu, citesc cu atentie postarile de pe site si nu i mi dau seama de ce il zice liga Satelor pt ca despre selaru nu se scrie niciodata decat rezultatele,probabil daca Visina avea o serie de 8 victorii consecutive se scriau 7 reportaje

    RăspundețiȘtergere
  3. PCM Ungureni ...mai intarzie si masina unora care trebuie sa ajunga la constestatii....sau au facut pana....

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca imi dati un exemplu legat de lipsa mea de impartialitate as aprecia efortul dumneavoastra. Am mai explicat si in alta ocazie cum stau lucrurile in legatura cu aceasta Liga a Satelor. Locuiesc de peste 20 de ani in Bucuresti si in urma cu niste ani observand ca nimeni nu scrie despre ligile inferioare din Dambovita in mediul virtual am decis sa o fac eu. Distanta si faptul ca de multe ori muncesc si duminica a facut sa fiu prezent ceva mai rar la meciurile din onoare si promotie. Cum nu cunosc pe absolut nimeni din Selaru, era greu sa am vreo informatie din zona pe care sa o fructific intr-o stire, dar va astept. Contestatia legata de meciul de la Ionesti al echipelor de juniori ati si castigat-o, ceea ce dovedeste ca ati avut dreptate. Eu nu am nimic cu dreptul de a contesta, dar trebuie sa recunosc ca ma deranjeaza excesul, nu cred ca e cazul in ceea ce va priveste.
    Ca uneori sunt mai acid e o simpla deformatie profesionala dobandita in anii de jurnalism "cu baioneta la arma".

    RăspundețiȘtergere
  5. ..Cand Otelul a luat campionatul..prima pagina a tinut_o tot Steaua..asa si cu....Selaru VS ..Visina!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Vointa Visina ramane tot Vointa ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Visina este noua campioana a seriei Onoare Vest la juniori !!!!! Duminica Visina va da recital cu Flacara Zavoiu la juniori ca moara Selaru de necaz !!!!!Veti vedea surprize mare in echipa Visinii !!!! Hai Vointa !!!<3

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma bucura discutiile contradictorii atunci cand au ca finalitate o solutie mai buna...ma deranjeaza insa frustrarea,neputinta si lipsa de fair- play a acestui papagal toader de la selaru care se crede buricul pamantului...acest mourinio de selaru isi manifesta fetisurile si frustrarile in mediul virtual al acestui site si vrea sa fie promovat...mister toader cum credeti ca se simte un om care a terminat o facultate de profil si dumneata un fost tractorist detineti functia de inspector de specialitate in cadrul compartimentului agricol la primaria selaru...e o tema buna de reflectie ptr. tine mai morinio de selaru...HAI VOINTA VISINA!!!!

    RăspundețiȘtergere