luni, 20 august 2012

Onoare

La începutul lunii iunie am auzit că vor exista patru serii în Onoare - Dâmboviţa începând cu sezonul viitor. Obişnuit din gazetăria practicată în ligile mai serioase am dorit să obţin confirmarea chiar de la preşedintele AJF Dâmboviţa, Emil Tudor, pe care l-am sunat. Omul m-a lămurit că nici nu se pune problema să mai apară o serie de onoare ba chiar s-a arătat total împotriva unei astfel de iniţiative, livrându-mi mai multe amănunte. La două luni distanţă acelaşi personaj împreună cu subalternii săi au decis să mai creeze o seriede ...Onoare, iar lucrurile în privinţa Promoţiei au fost lăsate ca în gară, în mijlocul peronului. Cu astfel de factori de decizie nu e de mirare că săptămânal auzim de tot felul de incidente în campionatul judeţean, incidente rămase de cele mai multe ori nepedepsite. Că să poţi lua decizii drastice ai nevoie inclusiv de onoare, dacă nu ai... mai faci o serie.

14 comentarii:

  1. Prima etapa onoare 1 Petrolul Rascaeti-AS Corbi Mari ,PCM Ungureni-Spicul Jugureni ,Vointa Visina-Viitorul Selaru ,CSPetresti-Olimpia Morteni,Juventus Crovu-Stiinta Odobesti,Lumina Ziduri-Viitorul Visina .Dumineca -26- August -2012- .

    RăspundețiȘtergere
  2. Ami cer scuze seria e onoare 4 si nu onoare 1.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu 4 serii a cate 12 echipe avem sanse sa vedem meciuri cat mai putine pentru ca pe parcurs se mai pierd din echipe altele nu se prezinta si asa antrun tur de campionat putem vedea 2,3 meciuri pe teren propriu pacat ca, 16 echipe erau meciuri mai multe cu , ce a ajutat AJF fotbalul Dambovitean cu deplasari mai scurte ?oare an serie Matasaru Mogosani Zavoiu sau Cobia nu era aceiasi distanta ca la.?Odobesti Ziduri Crovu sau Corbi Mari asta este sunt interese .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Decizia cu 4 serii poate fi buna, pe mine ma deranjeaza lipsa de sinceritate si lucrurile facute pe sub masa.

      Ștergere
  4. visina va face surpriza si va invinge viitorul selaru ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. vointa visina are o echipa cu multi jucatori tineri si sper ca ei sa faca diferenta in meciurile directe.sper ca juniorii vointei sa nu se faca de ras cu selaru este o echipa fara experienta multi dintre copii nu au nici un meci ca e experienta.succes vointa visina hai baietii se poate.va vrem in d

    RăspundețiȘtergere
  6. sper ca juniorii vointei visina cat si seniorii sa inceapa cu dreptul in noul sezon

    RăspundețiȘtergere
  7. Da de promotie nu se aude nimic ce stiti DOMNULE DEDE ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Promotie nu prea mai sunt echipe, daca nu apar unele noi, nu prea mai au cu ce sa faca nici macar 2 serii.

      Ștergere
    2. salut.....in PROMOTIE VEST st 12 ehipe(ODAIA TURCULUI,COMISANI,BRANISTEA,VIITORUL VISINA(probabil cea din onoare,din sezonul trecut),HULUBESTI,PITARU,IONESTI,PUNTEA de GRECI,CUZA VODA,FIERBINTI.....si mai st vreo 2.....va incepe pe 26 august.

      Ștergere
    3. Bravo! Mersi pentru informatii.

      Ștergere
  8. Aveti dreptate dar asta e ROMANIA DOMNULE DEDE.

    RăspundețiȘtergere
  9. si eu cred ca visina va invinge selaru dar la juniori nu prea cred

    RăspundețiȘtergere
  10. .o sa ne fie dor de comentariile din promotie insa astaveste!
    ar fii pacat ca Promotia sa se desfiinteze..iar gresela pleaca de la AJF pentru ca in niciun an nu se stie cate promoveaza cate pica,sau alte criterii de promovare!
    s-a prmis prea multe in aceste serii sau se permit!..trucari de meciuri,cumpararari de arbitrii si de observatori!
    ..promovari nemeritate etc!..da asa este cum bine spunea cineva..ast este Romania!..uneori hotul striga hotii iar feciaorele nu sunt chiar fecioare!

    RăspundețiȘtergere