marți, 12 iunie 2012

Vot şi fotbal

Chiar dacă aparent nu există nicio legătură, votul de duminică va influenţa semnificativ activitatea fotbalistică din judeţ. Cu siguranţă vor fi câteva echipe care vor dispărea, deoarece noii edili nu au pasiuni fotbalistice, avem câteva informaţii în acest sens, şi vor direcţiona sprijinul către alte activităţi culturale-sportive.Altele se vor comasa, pentru a face faţă cerinţelor economice dar şi pentru a deveni mai competitive, deşi s-a demonstrat că este destul de greu să faci o echipă unică la nivelul unei comune, mai ales acolo unde rivalităţile locale, dintre sate, sunt foarte mari. Să sperăm că printe noii veniţi în fruntea comunităţilor să existe şi pasionaţi de fotbal care să ajute echipele sau unde e cazul să înfiinţeze unele noi.

15 comentarii:

  1. se aude prin targ ca doar cateva echipe vor face ceva.rascaeti ca va lua vreo 5 baieti de la visina,ionesti va lua 2 baieti de la gaesti,ungureni au luat de la titu,catunu face echipa ce au avut-o aia la produlesti si cam atat. sa vedem daca vor mai ramane alte echipe ca visina si gura foii.

    RăspundețiȘtergere
  2. fratilor visina nu va vinde nici un jucator ba chiar mai vin 2 ....asa ca vom juca in onoare ...sa vedeti voi si va dam peste nas la toti contestatarii vointei visina....ciocu ` maic daca nu stiti....(jucator visina)

    RăspundețiȘtergere
  3. Când va juca Vişina în Onoare?....la Paştele cailor poate...
    Vorbiţi de Vişina ca de Spania...

    RăspundețiȘtergere
  4. La ce sa joace visina an onoare ,ca nu sunt anstare sa se prezinte nici pe teren propriu,ati vazut cu, catunu ,ce sa antamplat, si nici nu au echipa de onoare!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. o sa vedeti voi .....mha bagaciosilor ce o faca visina in onoare.....si v.am mai zis...ciocu` mic....cine rade la urma rade mai bine...

    RăspundețiȘtergere
  6. visina a promovat eheeeeee

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce o sa faca visina in onoare? Cat de prost esti, poi dreaqu visina mai trebuie sa joace 1 an in promotzie, va vedetzi deja promovatzi...fereasca domnul sa promovatzi in onoare poi cred o sa va ducetzi la televiziune sa va laudatzi cat de buni si frumosi suntetzi voi!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bah asta care tot jignesti echipa din visina o sa vezi uh ca in toamna visina o sa joace in onoare.....si inca o data iti zic ...ciocu` mic

      Ștergere
  8. Visina o sa joace sarba an caruta,ca nu au ei fata de onoare !Unde sa joace ca au un stadion din lumea a 3!vai mama lor!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cine sa joace la Visina an echipa an poarta fizicianu fundas sergiulica mijlocas garson varf de lance tingirica!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. ba f fata ta de prost a cump loc noob a cum echi de juniori tarane

    RăspundețiȘtergere
  11. Bai clocitule anvata sa scrii, si nu mai vorbi urat badarane.

    RăspundețiȘtergere
  12. clocit esti uh ba noob am scris prescurtat uitete mai sus ce a scris un anonim de mn uite dc am jicnit Ce o sa faca visina in onoare? Cat de prost esti, poi dreaqu visina mai trebuie sa joace 1 an in promotzie, va vedetzi deja promovatzi...fereasca domnul sa promovatzi in onoare poi cred o sa va ducetzi la televiziune sa va laudatzi cat de buni si frumosi suntetzi voi!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. au luat loc in onoare,dar nu mai au echipa si jucatori...ca pe unii i-a acontat rascaetiul(ca le da bani),iar altii nu mai vin...asa ca sa vedem cu ce va laudati :))))

    RăspundețiȘtergere
  14. cum sa naibeh nebuune la cupa ce au facut rupe tot

    RăspundețiȘtergere