duminică, 28 august 2011

Sărbătoare la Răscăeţi, spectacol la Hulubeşti



Prima etapă a promoţiei a debutat cu câteva dispute de senzaţie. La Răscăeţi, gazdele au făcut o adevărată sărbătoare din meciul Petrolul - Viitorul Gura Foii (scor 2-1). Arena din Răscăeţi, una peste nivelul competiţiei, a fost luată cu asalt de spectatori, mai ales că în buna tradiţie autohtonă primarul a oferit câte o bere, un suc şi un mic pentru toţi amatorii de fotbal, muzică şi politică. Echipa gazdă s-a impus graţie jocului ultra-bărbătesc, pe sistemul mingea poate să treacă, dar nu şi omul.
La Hulubeşti, Neajlovul Puntea de Greci a condus la un moment dat cu scorul de 4-0. În final: Dacia Hulubeşti - Neajlovul Puntea de Greci ... 6-5, un fel de Dinamo - Foresta Fălticeni la nivel mic. Cum atacantul care a marcat trei goluri pentru Neajlovul (George Barbu) a fost aspru criticat de staff-ul tehnic pentru că nu a dat "mai multe", bănuim că fundaşii au fost deja împuşcaţi.
Voinţa Vişina - Voinţa Ioneşti 0-3, fără ca jucătorii să atingă mingea. Lipsa medicului a pus capăt partidei înainte ca aceasta să înceapă.


Imagini de la Răscăeţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu